Jason Bourne (2016) - John Powell & David Buckley
Re: Jason Bourne (2016) - John Powell & David Buckley
Jakiej tezy, skoro taka była moja puenta. Natomiast Ty chyba szukasz dziury w całym.
A ja nie bardzo wiem po co ta dyskusja. Skoro w filmach z Bourne'm Extreme Ways się zawsze pojawiało (nie licząc tego z Chamberlainem rzecz jasna), to nie widzę przeszkód, żeby znowu sięgnąć po ten kawałek. Przecież nie będą napierdalać tym kawałkiem w co drugiej scenie. To tylko taki znak rozpoznawczy serii.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
cd będzie w digipaku, wytwórnia mi potwierdziła 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, niby sama twarz Damona, ale jednak ma coś w sobie ta okładka. Oby podobnie było z muzyką.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
hmm może być niefajnie. Backlot usunął wszystkie infa o cd ze swojego fejsa, Amazon usunął traklistę i napisał że produkt niedostępny. Może wydanie zostało anulowane albo inna wytwórnia przejęła..
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo fajny portret dali. Samo oświetlenie dużo tu sugeruje. Rzeczywiście, w kategorii "gęba na okładce" to jedna z ciekawszych.Wawrzyniec pisze:Hm, niby sama twarz Damona, ale jednak ma coś w sobie ta okładka. Oby podobnie było z muzyką.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
teraz to i tak nie ważne bo wydanie zostało anulowane, a przynajmniej przez wytwórnię Backlot... czy wyda to ktoś inny nie wiadomo.,
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Albo po prostu score dostał rejecta po pokazach testowych i teraz się ratują jakimś Junkie XLem.Adam pisze:hmm może być niefajnie. Backlot usunął wszystkie infa o cd ze swojego fejsa, Amazon usunął traklistę i napisał że produkt niedostępny. Może wydanie zostało anulowane albo inna wytwórnia przejęła..

nie no w 3 tygodnie cała machina to za późno.
NO CD = NO SALE
ale nie 3 tyg przed premierą światową.
NO CD = NO SALE
Klipy i kilka kosmetycznych zmian w nazwach tracków, np "Motorcycle Chase" zamiast "Motorcycle, Fire, Bullet, Mob":
https://www.amazon.com/gp/product/B01GV ... PDKIKX0DER
W sumie to raczej takie sobie, czuć wpływ Buckley'a
Będzie raczej klimatyczne, elektroniczne granie ze znajomymi motywami i brzmieniami.
https://www.amazon.com/gp/product/B01GV ... PDKIKX0DER
W sumie to raczej takie sobie, czuć wpływ Buckley'a

to pewnie dlatego usuwali infa o płycie, bo na gwałt zmieniali traklistę.. ciekawe czy projekt okłądek poszedł już do drukarni z tą pierwotną listą 

NO CD = NO SALE
w trakcie słuchania wyleciało 2 uchem.. zmęczenie materiału, nuda, wszystko już było.. jak ktoś nie zna trylogii to może i mu się ten spodoba, a tak..? lepiej odpalić znów trójkę, tam była świeżośc i fun 
a i film widze niezłe baty dostaje od recenzentów tak w PL jak i w USA, cóż tak zakładałem że nie opłącało się na siłę odkopywac tej historii. zaoszczędziłem 3 dychy na kino dzięki nim
3/5 i to naciagane

a i film widze niezłe baty dostaje od recenzentów tak w PL jak i w USA, cóż tak zakładałem że nie opłącało się na siłę odkopywac tej historii. zaoszczędziłem 3 dychy na kino dzięki nim

3/5 i to naciagane
NO CD = NO SALE