^^ Ja już chyba wczoraj rozkminiłem wszystko

Pierwsza runda trwa do 18 lipca, czyli tydzień. Rund będzie tyle, ile potrzeba będzie, do momentu, aż ktoś odgadnie całą tracklistę poprawnie. Wiadomo, wygrywa osoba, która dostanie największą ilość punktów (za każde 3 - 1pkt, za każde 4 - 2 pkt itd.) -> kurde, normalnie zabawa jak u nas na forum

Może podpatrzył?

A co do tych odgadniętych bloków, myślę, że nie będą ujawniane, tylko będą po prostu w kolejnych rundach traktowane jako jeden tytuł. Czyli jak np. zgadniesz 3 tytuły pod rząd w dobrej kolejności, to dostaniesz w pierwszej rundzie 1 punkt, a w następnej jak do tych trzech tytułów dołożysz poprawnie ułożone kolejne 2 tytuły, to dostajesz kolejny 1 punkt. No i jest jeszcze ten "zakazany punkt" - chyba chodzi o to, że w pdfie zakodowana jest jakaś cyferka - numer na trackliście, na którym nie może się pojawić tytuł "Mother of Evil", bo jak ktoś tam go umieści, odpada z gry

Jestem ciekaw czy Abel przewidział sytuację, w której duża grupa spośród 15 tysięcy go śledzących fanów zgłasza swoje propozycje i kto mu będzie wtedy liczył kilkaset tracklist hahahahaha

Jak na razie nie jest źle

W ogóle śmiać mi się chce, bo mi się przypomniało, że jedna z bohaterek Penny Dreadful ma na imię Mina, czyli tak jak jego żona. Tzn. tak sobie zmieniła imię w Stanach, żeby łatwiej było wymawiać