A to nie wiem, aż tak zorientowany to nie jestemBucholc Krok pisze:Nie tylko filmówka, ale New Age też puszczają.Wojtek pisze:To ja was wszystkich zaskoczę i powiem, że Radio Maryja często puszcza Gladiatora, Bravehearta i Lorenca.

A to nie wiem, aż tak zorientowany to nie jestemBucholc Krok pisze:Nie tylko filmówka, ale New Age też puszczają.Wojtek pisze:To ja was wszystkich zaskoczę i powiem, że Radio Maryja często puszcza Gladiatora, Bravehearta i Lorenca.
Za radio/tv w kompie poprzez tuner albo takie małe radyjka abonamentu nie trzeba płacićAdam pisze:no to zapukają do Ciebie za niedługo..
No, no, już tak nie musisz nas zapewniać.Wojtek pisze:A to nie wiem, aż tak zorientowany to nie jestem
Ale są pomysły, że każdy kto ma kompa powinien płacić.Templar pisze:Za radio/tv w kompie poprzez tuner albo takie małe radyjka abonamentu nie trzeba płacić![]()
Bucholc Krok pisze:No, no, już tak nie musisz nas zapewniać.Wojtek pisze:A to nie wiem, aż tak zorientowany to nie jestem
Ok, ale nie czyni go to dzieckiem Matki Boskiej - pomyślcie tylko co by było, gdyby się urodził 25 grudniaWawrzyniec pisze:Bo akurat z tym, że 3 Maja jest urodzonym to prawda.
Rozmowy niedokończone to ichnia wersja rozmów w toku?Wawrzyniec pisze:A Ty Wojtek zadzwoniłbyś do Rozmów niedokończonych i powiedział im, że puszczają muzykę Niemca i Żyda i to jeszcze z naleciałościami New Age, gdyż chyba nie są świadomi co czynią.
Zawsze ojciec Dyrektor może rozgłaszać, że się urodził 30 lutego. Jako jedyny na świecie.Wojtek pisze:Ok, ale nie czyni go to dzieckiem Matki Boskiej - pomyślcie tylko co by było, gdyby się urodził 25 grudnia![]()