Joe Kraemer - "Jack Reacher" (2012)
Re: Joe Kramer - Jack Reacher (2012)
No, ale to tylko pokazy przedpremierowe, tam w ogóle sporo imprez odwołali teraz 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Joe Kramer - Jack Reacher (2012)
To po kiego zakładasz temat o jakichś lamach...?Adam pisze:btw, dalej mi się myli co w tytule tego wątku co to kompozytor, a co tytuł filmu

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Re: Joe Kramer - "Jack Reacher" (2012)
bo zobaczyłem że będzie score w klimacie lat 70
zmieniłem tytuł, dałem cudzysłów, teraz się nie będzie mylić.

#FUCKVINYL

1. MAIN TITLE 3:47
2. WHO IS JACK REACHER? 3:10
3. THE INVESTIGATION 3:19
4. BARR AND HELEN 4:37
5. FARRIER AND THE ZEC 4:36
6. THE RIVERWALK 4:02
7. HELEN’S STORY 3:10
8. EVIDENCE 8:30
9. HELEN IN JEOPARDY 4:56
10. THE QUARRY SEQUENCE 3:55
11. SHOWDOWN 4:33
12. FINALE & END CREDITS 7:25
13. PRISONER HUMAN BEING (BONUS TRACK) 4:37
TOTAL RUNNING TIME: 61:13
Tak teraz zauważyłem, że zrobiłeś Adam błąd w nazwisku w tytule tematu 
Są już klipy niektórych utworów:
http://lalalandrecords.com/JackReacher.html
nawet niezłe, Main Title mi się w szczególności podoba. Finale & End Credits też dobre

Są już klipy niektórych utworów:
http://lalalandrecords.com/JackReacher.html
nawet niezłe, Main Title mi się w szczególności podoba. Finale & End Credits też dobre

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trzy rzeczy:
1. Kompozytor nazywa się Joe Kraemer. A nie Kramer. Ktoś się za dużo "Vabanków" na oglądał.
2. Według mnie Koper podszedł trochę zbyt arogancko pokazując też zbyt dobitnie swój negatywny stosunek do muzyki współczesnej. I tak też bez przesłuchania od razu kompozytora, nieznanego to fakt, ale mimo wszystko od razu nazwać "lamą".
3. Brzmi to nieźle. Jak ktoś myśli, że jak thrillero-akcyjniak to otrzyma elektroniczne łubudubu to się myli. Bardzo klasyczne, orkiestrowe granie. Kto wie, może nawet sam Marek mógłby poświęcić swój cenny czas i rzucić lekko uchem. Nie jest to żadne RCP, ani RCPwannabe, jakby co. Może być ciekawei.
4. Kto wie, ale możliwe, że jednak Adam tym razem słusznie założył ten temat.
1. Kompozytor nazywa się Joe Kraemer. A nie Kramer. Ktoś się za dużo "Vabanków" na oglądał.

2. Według mnie Koper podszedł trochę zbyt arogancko pokazując też zbyt dobitnie swój negatywny stosunek do muzyki współczesnej. I tak też bez przesłuchania od razu kompozytora, nieznanego to fakt, ale mimo wszystko od razu nazwać "lamą".
3. Brzmi to nieźle. Jak ktoś myśli, że jak thrillero-akcyjniak to otrzyma elektroniczne łubudubu to się myli. Bardzo klasyczne, orkiestrowe granie. Kto wie, może nawet sam Marek mógłby poświęcić swój cenny czas i rzucić lekko uchem. Nie jest to żadne RCP, ani RCPwannabe, jakby co. Może być ciekawei.
4. Kto wie, ale możliwe, że jednak Adam tym razem słusznie założył ten temat.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ja zawsze słuszne tematy zakładam
La-La to nie Townson i bajeczek w prasówkach nie opowiada - napisali że score brzmieniem lat 70 i taki jest, i temu temata założyłem. Klipy są bdb i czekam już na cały score. Autografy widzę są dalej czyli nie schodzi szybko, ludzie pewnie itunesy kupują jak to w usa 
La-La Land Records and Paramount Pictures present the release of composer Joe Kraemer’s (THE WAY OF THE GUN, AN UNREASONABLE MAN) original motion picture score to Paramount Pictures’ acclaimed thriller JACK REACHER, starring Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins and Werner Herzog, and directed by Christopher McQuarrie. Kraemer fashions a crackerjack corker of a score, infusing it with an unmistakable 70s vibe that results in a sound that is as knowingly retro as it is freshly contemporary - the perfect compliment to this taught, wildly entertaining mystery/action/thriller cocktail. Produced by Joe Kraemer and mastered by Bruce Botnick, this special CD release features an exclusive Bonus Track that is not available for digital download. Film music writer Tim Greiving provides liner notes with additional notes from the composer and writer/director. (Note: This is not a limited edition release).

La-La Land Records and Paramount Pictures present the release of composer Joe Kraemer’s (THE WAY OF THE GUN, AN UNREASONABLE MAN) original motion picture score to Paramount Pictures’ acclaimed thriller JACK REACHER, starring Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins and Werner Herzog, and directed by Christopher McQuarrie. Kraemer fashions a crackerjack corker of a score, infusing it with an unmistakable 70s vibe that results in a sound that is as knowingly retro as it is freshly contemporary - the perfect compliment to this taught, wildly entertaining mystery/action/thriller cocktail. Produced by Joe Kraemer and mastered by Bruce Botnick, this special CD release features an exclusive Bonus Track that is not available for digital download. Film music writer Tim Greiving provides liner notes with additional notes from the composer and writer/director. (Note: This is not a limited edition release).
#FUCKVINYL
Re: Joe Kraemer - "Jack Reacher" (2012)
Klipy pozostałych utworów na iTunesie:
https://itunes.apple.com/us/album/jack- ... d588826139
La-La daje bonusowy kawałek, ale jak widać iTunes też ma bonus w postaci suity, której nie ma płycie
https://itunes.apple.com/us/album/jack- ... d588826139
La-La daje bonusowy kawałek, ale jak widać iTunes też ma bonus w postaci suity, której nie ma płycie

qrde, te klipy wszystki serio ciekawie brzmią
La-La mogła dać ich całość jak itunes żeby napędzić sobie sprzedaż
może być niespodzianka 

#FUCKVINYL
La-La to mogłaby przede wszystkim szybciej to zacząć wysyłać, a nie dopiero 4.01
Mi się te klipy bardzo podobają i już nawet wczoraj zamówiłem tę płytkę, tylko prawie miesiąc czekania, pozostaje liczyć, że w międzyczasie ktoś kupi na iTunesie i podzieli się z innymi 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
żaden fuks. przecież o tym scorze było wiadomo od dawna i dawno pisałem że to La-La wyda, ale temat postanowiłem założyć dopiero wtedy, jak przeczytałem co La-La napisała w jednym zdaniu w prasówce
Jakby tego zdania tam nie było, to bym tematu nie zakładał w ogóle.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba rzeczywiście szykuje się niespodzianka, choć jak na razie reszta forum ma to gdzieś.
Oj, tak nie wszystkie tematy, które Adam zakłada muszą być złe.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale słabo. Gdyż na razie w tym temacie wypowiadamy się tylko ja, Ty i Templar. Ty i ja, to wiadomo popcorn zamiast mózgu i nie lubimy plumkania, a więc niewiarygodni. Templarowi podoba się wszystko co nowe, więc też niewiarygodny. Pojawi się Koper, napisze, że "lama" nie przesłuchawszy nawet 5 sekund. I już reszta sobie opinię wyrobiła. A potem narzekania, że kiedyś to było tak super i Jerry zrobiłby wszystko lepiej.