Nathaniel Mechaly - Taken 2
Re: Nathaniel Mechaly - Taken 2
Tzn tak - amerykańce dostali oczywiście wersję pociętą i to było PG-13, ale w Europie wyszła pełna, krwawa wersja, którą potem w USA wypuścili na dvd jako extended harder cut i to już miało R-kę. Więc generalnie film nakręcono jako R, ale oczywiście trzeba chronić biedne, amerykańskie nastolatki... Dwójkę natomiast nakręcono od razu jako PG-13 i to niestety widać - albo raczej nic nie widać, bo montaż gorszy jak w Bournie, komiksowe ciosy, wypadki, gdzie nikomu nic się nie dzieje. Eh...
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Po co zakładać tematy dla scoru, który z góry wiadomo, że nic wart nie będzie ?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Koper pisze:Po co zakładać tematy dla scoru, który z góry wiadomo, że nic wart nie będzie ?

#FUCKVINYL
A to niby pierwszy taki przypadek?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, nie, ale próbuję uzyskać odpowiedź od zakładających takie tematy, bo w życiu takiego nie założyłem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
czyżbyKoper pisze:No, nie, ale próbuję uzyskać odpowiedź od zakładających takie tematy, bo w życiu takiego nie założyłem.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardziej zaskakujące jest to, że te tematy cieszą się popularnością.Koper pisze:No, nie, ale próbuję uzyskać odpowiedź od zakładających takie tematy, bo w życiu takiego nie założyłem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
oglądałem film... no bieda masakryczna - czułem się jakbym jakiegoś jednego z ostatnich Seagali oglądał. muza w zasadzie nie istnieje poza jakąś tapetką.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bo to tani i zyskowny filmik, dokładnie jak w latach 80-tychAdam pisze:oglądałem film... no bieda masakryczna - czułem się jakbym jakiegoś jednego z ostatnich Seagali oglądał. muza w zasadzie nie istnieje poza jakąś tapetką.