Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
Re: Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
Jak dla mnie najciekawszy utwór z wszystkich tegorocznych. Wspaniały temat (trochę Kilarowaty) i to wejście dęciaków przy samej końcówce. No po prostu miodzio.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie, utwór ładny, ale nie przesadzajmy. Do tego brzmi bardziej jak z jakiegoś koncertu w filharmonii niż do filmu. Zobaczymy, pożyjemy co to będzie i jak Goofy do tego będzie pasował.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
So intense! I to jest tego typu niespodzianka o jaką mi chodziło

A co to takiego to Escape from Tomorrow? W google wyskakuje mi tylko pierwszy odcinek serialu Planeta Małp

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jakoś się tak nie uspokajałeś przy TDKR, a to jest ciekawszeWawrzyniec pisze:Spokojnie, utwór ładny, ale nie przesadzajmy.

No toż przecież linkował Althazaan w pierwszym poście:Mystery Man pisze:A co to takiego to Escape from Tomorrow? W google wyskakuje mi tylko pierwszy odcinek serialu Planeta Małp
http://www.imdb.com/title/tt2187884/
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To raczej co innego:
Tajemniczy projekt, gdyż jeżeli chodzi o reżysera, który też jest scenarzystą to jego debiut. I IMDb nie pokazuje żadnych informacji o nim, ani o jego wcześniejszych projektach.
Tajemniczy projekt, gdyż jeżeli chodzi o reżysera, który też jest scenarzystą to jego debiut. I IMDb nie pokazuje żadnych informacji o nim, ani o jego wcześniejszych projektach.
A to jest jakaś wada?Wawrzyniec pisze:Do tego brzmi bardziej jak z jakiegoś koncertu w filharmonii niż do filmu
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Świetny fragment, może niezbyt oryginalny, ale i tak jeden z lepszych, które w tym roku w ogóle słyszałem. I nieprawda, że nie brzmi jak do filmu, bo brzmi jak najbardziej filmowo. Myślę, że jest na co czekać.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Kaonashi pisze:http://vimeo.com/47905033
No no zapowiada się ciekawie. Abel jeszcze mnie zawiódł. Czekam
Kapitalny utwór!
Melodia prowadzona niczym u Williamsa. Słychać taki bondowy feel nawet

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ehh, niech sobie tak dalej pogrywa do niszowych projektów, to będzie musiał zrezygnować z leasingu Mercedesa 

Nie wiem jaki związek ma ta muzyka z obrazem (z wyjątkiem The End
), nie wiem co w tym filmie robią Myszka Miki, Pies Pluto i Goofy, w każdym razie to że jest głośno, nie znaczy że jest dobrze. Plus wielka zżyna z Kilara. Zobaczymy.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O właśnie słuchajcie głosu osoby, która gustuje w dystyngowanej europejskiej muzyce filmowej.
Gdyż co niektórzy tutaj dali się omamić czarowi orkiestry. A sama orkiestra nie wystarczy, aby było ładnie. Tak więc spokojnie, proszę jeszcze nie fapować. 

Jak Wawrzyniec się ze mną zgadza, to mam to dziwne uczucie, że coś jest nie tak 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Oczywiście, że orkiestra nie wystarczy, ale tutaj jest coś więcej niż orkiestra. Bardzo ładny utwór, nieco cierpiący z powodu oryginalności, ale bardzo ładny i napisany z klasą. A w tym roku można na palcach wyliczyć cokolwiek lepszego.
Fe.
imo średniawy mocno ten track i gryzie się z obrazem... no i film wygląda na mega zajebistą produkcje, szacun

#FUCKVINYL