Czyli ta śnieżka wygląda bardziej klasycznieja tam pierdół nie trawię, w Shreku to jeszcze ujdzie ale nie w filmie fabularnym - kolejna próba zniesmaczenia klasycznej historii.

od tej?

Czyli ta śnieżka wygląda bardziej klasycznieja tam pierdół nie trawię, w Shreku to jeszcze ujdzie ale nie w filmie fabularnym - kolejna próba zniesmaczenia klasycznej historii.
Recenzję to się w całości czyta, a nie jedno zdanie się wyrywa ze środka. Poza tym dziwne, że Ci cała masa pierdół w War Horse nie przeszkadzałalis23 pisze:Taaa ... naprawdę świetny:
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp? ... ja&ri=8955[.]Krucha Królewna Śnieżka (Lily Collins) przechodzi trening iście z „Kill Billa” zapożyczony, po którym to potrafi przyłożyć z półobrotu nawet Księciu [.]
ja tam pierdół nie trawię, w Shreku to jeszcze ujdzie ale nie w filmie fabularnym - kolejna próba zniesmaczenia klasycznej historii.
Nie tyle bardziej klasycznie co jest to film fantasy, a takie kino lubię - głupich komedii, nie.Mystery Man pisze:Czyli ta śnieżka wygląda bardziej klasycznieja tam pierdół nie trawię, w Shreku to jeszcze ujdzie ale nie w filmie fabularnym - kolejna próba zniesmaczenia klasycznej historii.
![]()
A co ma piernik do wiatraka?Poza tym dziwne, że Ci cała masa pierdół w War Horse nie przeszkadzała![]()
jasnelis23 pisze:poza tym, ja tam " pierdół " w " War Horse " nie zauważyłem, poza pewnym przesadyzmem niektórych scen ale tamta konwencja do mnie przemawia a ta, nie.
Jeżeli to ma być bajka to dla bardzo tępych dzieciWawrzyniec pisze:Ja jak na razie widzę wszędzie pozytywne recenzje tej "Śnieżki". W tym prawie wszędzie wspomina się, że wreszcie to jest klasyczna bajka, bez zbędnych nawiązań do popkultury, czy ukrytych żartach dla dorosłych.
Zresztą skoro Alan Menken komponuje muzykę to chyba to coś oznacza, w jakim kierunku zmierza ten film.
Obejrzyj najpierw, a nie oceniasz po zwiastunie.lis23 pisze:Jeżeli to ma być bajka to dla bardzo tępych dzieci
sorry, ale mi ta konwencja zupełnie nie leży.
jakby to Spielberg kręcił, to by na pewno nie było tego gadania, się nie martwTemplar pisze: Obejrzyj najpierw, a nie oceniasz po zwiastunie.