Ja też, zwłaszcza Pottera DesplataWojtek pisze:Nie czaje jeno fenomenu Soul Surfera i Pottera

jeśli uznać, że Giacchino to taki " drugi Williams " ( bo " Super 8 " to taki " E.T " ), to na trzech pierwszych miejscach jest Williams

Ja też, zwłaszcza Pottera DesplataWojtek pisze:Nie czaje jeno fenomenu Soul Surfera i Pottera
Słusznie.Mystery Man pisze:Poprawiłem te miejsca ex aequo, no bo co to za top 10 z 11 pozycjami
rok był ciekawy, tylko głosowanie nudne - ale cóż począć, skoro banda fanboi, połowa z nich pewnie nawet jeszcze scorów nie słuchała, bo film nie wyszedł, ale na pierwsze miejsca dająbladerunner22 pisze:zieeew , ale nudny był ten rok
Ale w pierwszej dziesiątce i tak się znalazłlis23 pisze:A Złotego Globa dostał " Artysta ", którego niewielu forumowiczów ma w swoim top 10
Cóż, szkoda, że nie Papa Dżą, ale "Artysta" to też dobry wybór. W sumie WH i The Artist todwa najlepsze soundtracki spośród nominowanychlis23 pisze:A Złotego Globa dostał " Artysta ", którego niewielu forumowiczów ma w swoim top 10
Plus " TinTin ", to trzy najlepsze soundtracki rokuWojtek pisze:[
Cóż, szkoda, że nie Papa Dżą, ale "Artysta" to też dobry wybór. W sumie WH i The Artist todwa najlepsze soundtracki spośród nominowanych
ja nie widziałem, jutub ?bladerunner22 pisze:widzieliście na żywo Giacchino kierującego suitą z Super 8 ? Żenada ten wykon