Ciekawe jak długo.Adam pisze:no i Satek juz prowadzi z dużą przewagą

Ciekawe jak długo.Adam pisze:no i Satek juz prowadzi z dużą przewagą
Czemu się nie pochwaliłeś. TO jest to? > http://www.youtube.com/watch?v=AdsxIx4LG9kThe Greatest Miracle
To pierwszy meksykański animowany film w 3Dczoug pisze:Czemu się nie pochwaliłeś. TO jest to? > http://www.youtube.com/watch?v=AdsxIx4LG9kThe Greatest Miracle
Wygląda jak mix gry i filmu.
Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historiiMystery Man pisze:ja tam się tylko zostawiam nad 10 miejscem - Rise Of The Planet Of The Apes, Thor, Soul Surfer, Fast Five, Priest, Gaku, Greatest Miracle, La Ligne Droite, Iron Lady, ale pewnie przemówi przeze mnie fan Doyle'a, którego chciałbym docenić za ten rok, tylko teraz którego
Żebyś wiedział, głupi 1 punkt, a taki orzech do zgryzieniaczoug pisze:Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historii
Mystery Man pisze:Żebyś wiedział, głupi 1 punkt, a taki orzech do zgryzieniaczoug pisze:Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historii
Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?VPFreeMan pisze:8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
DajemyKoper pisze:Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?VPFreeMan pisze:8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
Całkowita zgoda, Zbysio Preisner w Tree Of Life zdecydowanie najlepszyMystery Man pisze:VPFreeMan napisał(a):
8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?
Dajemy
Jak zdecydujesz. Raczej płytę, ale film może tylko pomóc w ugruntowaniu danej pozycji na odpowiednim miejscu na liście. Dlatego najbardziej żałuje, że nikt z nas nie zobaczy Artysty, bo myślę, że tak jak np w moim przypadku, film wyniósłby ten tytuł wyżej, a tak mogę się tylko opierać na wrażeniach z płyty i z takim "Super 8", gdzie znam już kontekst, Artysta będzie niestety musiał ustąpić palmy pierwszeństwa.bladerunner22 pisze:a nasz top opieramy na tym jak o muzyka sobie radzi na płycie czy w filmie ?
Ja tam traktuje Tree Of Life jako score. Został skomponowany do filmu, występuje w nim, a że proces twórczy wyglądał jak wyglądał, to wiele nie zmienia, gdyż nie wiemy jak wyglądają prace nad muzyką we wszystkich tytułach.kiedyśgrześ pisze:Całkowita zgoda, Zbysio Preisner w Tree Of Life zdecydowanie najlepszy
eee, czym niby?czoug pisze:Czemu się nie pochwaliłeś.The Greatest Miracle