Patrick Doyle- La Ligne Droite
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Patrick Doyle- La Ligne Droite
wysoka ocenaMystery Man pisze:http://www.movie-wave.net/?p=1214

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ponawiam pytanie blada 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wreszcie udało mi się przesłuchać. Uwielbiam takie klasyczne, intensywne, kameralne i świetnie wykonane score'y jak to czy Jane Eyre. 4-4,5 na spokojnie. Mam nadzieję na nowy trend. W tym roku dobrze rozpoczęli kompozytorzy znani i szanowani.
Też mi się udało przesłuchać - naprawdę zaskoczenie roku - jak na razie. Świetny fortepian, troszkę może dlatego, że mi przypomina dokonania Rombi'ego albo Desplata... Gdyby jeszcze minimalnie żywszy środek - byłaby murowana piątka! 

Obecnie mój osobisty score nr 1 w tym rokuAlthazan pisze:Też mi się udało przesłuchać - naprawdę zaskoczenie roku - jak na razie. Świetny fortepian, troszkę może dlatego, że mi przypomina dokonania Rombi'ego albo Desplata... Gdyby jeszcze minimalnie żywszy środek - byłaby murowana piątka!

Zgadzam się w 100% , czasem robi się lekko monotonnie, można tez to było inaczej rozegrać, mimo iż czas trwania scoru i tak jest dość krótki to wydaję mi się, że wyrzucenie gdzieś 10 minut, o wiele by pomogło, bo jest to materiał, który nie wnosi za dużo.
U mnie również bliżej 5 niż 4
Dobrze, że Doyle zabłysnął tym soundtrackiem, bo jak Thor nie wypali, nie będę musiał pisać, że się skończył

Bardzo fajny score - jak dla mnie dalece lepszy od Jane Eyre. Może 5 nie, ale solidne 4 na pewno. Doyle jeszcze nie powiedział ostatniego słowa jak widać