E, wystarczyło napisać, że będzie jutro..Mystery Man pisze:Z mojej zagadki nici, wrzucam rezerwową:
Jaka to melodia? ODCINEK 5: Creature Walks Among Us
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wrzuci następnym razem. A ta chyba trochę zajmie do odgadnięcia.
BTW... Mnie od wtorku do czwartku nie ma i gdyby się zdarzyło, że w tych dniach będę musiał wrzucić zagadkę to proszę o zamienienie kolejki. Chociaż myślę, że Myster i Wawrzek zajmą nas do piątku.
BTW... Mnie od wtorku do czwartku nie ma i gdyby się zdarzyło, że w tych dniach będę musiał wrzucić zagadkę to proszę o zamienienie kolejki. Chociaż myślę, że Myster i Wawrzek zajmą nas do piątku.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, tam.. miała być muzyka z horroru a ta mi nie wygląda. Nawet nie wiem w co strzelać.Mystery Man pisze:Mniejsza o to, ważne, że już jest, możesz strzelać
No nie wiem, trochę potencjalnych zawodników przybyło.Koper pisze:Wrzuci następnym razem. A ta chyba trochę zajmie do odgadnięcia.
Jasne..BTW... Mnie od wtorku do czwartku nie ma i gdyby się zdarzyło, że w tych dniach będę musiał wrzucić zagadkę to proszę o zamienienie kolejki.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nudnawa i chciałeś dać na otwarcie? Dziwne.
Mniej znana z horroru, ciężka sprawa, toteż chciałem dać taką jaką miałem, nawet mało było tam muzyki, praktycznie sam śpiew
No prawiePo prostu jestem znudzony (to pewnie przez tego Pottera Desplata), zauważyłem że już idzie czwarty sezon i postanowiłem zostawić jakiś ślad, wprawdzie kiedyś pokonałem Cię Mystery!
Ostatnio zmieniony ndz paź 31, 2010 22:17 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: