Silmido? Tam jest jeden naprawdę fajny temacik, do którego chętnie wracam. Reszta już tak mnie nie rusza, ale ogólnie całkiem ok score, mimo wtórności.Wawrzyniec pisze:Podobnie było z jakąś tą koreańską ścieżką, co to niby miała być orkiestrową odpowiedzią na "The Rock".
Czego ostatnio słuchaliście?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie wiem, nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu, więc wklejam tu - fajne
http://www.youtube.com/watch?v=0D2o8F2MOuI
http://www.youtube.com/watch?v=0D2o8F2MOuI
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Battlestar Galactica s. 1, 2, 3, 4
Ostatnio przesłuchałem wszystkie Losty i całego Doctora Who, toteż natknęło mnie na BSG, a że muzy nie słuchałem od zakończenia serialu, toteż zebrało mi się na powspominanie. Świetności tych kompozycji w obrazie nic nie odbierze, ale muza z soundtracków już nie zachwyca mnie tak bardzo jak niegdyś. Jest trochę monotematycznie, za długo, wkrada się nuda, oczywiście highlity brzmią nadal wspaniale, a klimat nadal zachwyca, ale siłę oddziaływania i swoją moc muza ta nieco utraciła. Całość na 4-, bo mimo wszystko nietuzinkowa to muza, ze świetną akcją i piękną liryką.
Ostatnio przesłuchałem wszystkie Losty i całego Doctora Who, toteż natknęło mnie na BSG, a że muzy nie słuchałem od zakończenia serialu, toteż zebrało mi się na powspominanie. Świetności tych kompozycji w obrazie nic nie odbierze, ale muza z soundtracków już nie zachwyca mnie tak bardzo jak niegdyś. Jest trochę monotematycznie, za długo, wkrada się nuda, oczywiście highlity brzmią nadal wspaniale, a klimat nadal zachwyca, ale siłę oddziaływania i swoją moc muza ta nieco utraciła. Całość na 4-, bo mimo wszystko nietuzinkowa to muza, ze świetną akcją i piękną liryką.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może to jest ogólny przesyt muzyką? Ile ścieżek dziennie średnio słuchasz?Mystery Man pisze:ale muza z soundtracków już nie zachwyca mnie tak bardzo jak niegdyś. Jest trochę monotematycznie, za długo, wkrada się nuda, oczywiście highlity brzmią nadal wspaniale, a klimat nadal zachwyca, ale siłę oddziaływania i swoją moc muza ta nieco utraciła.