Howard Shore - Hobbit
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Howard Shore - Hobbit
Może trochę dyskretniej z tymi podpowiedziami? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Lis trochę przegiął. No bez przesady...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Też tak uważam, tym bardziej, że fragmenty są genialne dobrane i po co psuć zabawę.
A pierwszy fragment, to prawdziwy megakult i genialny score, uwielbiam ten soundtrack, jest taki magiczny a temat główny cudeńko.
A pierwszy fragment, to prawdziwy megakult i genialny score, uwielbiam ten soundtrack, jest taki magiczny a temat główny cudeńko.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Najlepszy temat do filmu fantasy zdecydowanie (nie liczę anime
)

No jak widać Ty nie znasz każdej z nich... A na przykład ktoś pod konkursem napisał, że nie zna 3 fragmentu, tak więc wiesz...lis23 pisze:Chyba wszyscy tutaj znają te partytury
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
I już ta kapitalistyczna rywalizacja ponad komunistyczną wspólnotę
Lis kojarzysz taki film Excalibur
To nie chodzi o ten film
To nie Bladu założył temat z naj naj fantasy, gdzie natychmiast jego wybór skrytykowałem

Nie wiem, coś mi się we łbie musiało popaprać kto tu co lubiTemplar pisze:Dlaczego Bladu? Chyba raczej Turekkiedyśgrześ pisze:Niech ci kolega Bladerunner podpowie

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Film, tak ( nawet go kiedyś nagrałem na VHS a jego reżyser chciał kiedyś chyba zekranizować " Władcę Pierścieni " ), ale muzy, nie ...kiedyśgrześ pisze:I już ta kapitalistyczna rywalizacja ponad komunistyczną wspólnotęLis kojarzysz taki film Excalibur
To nie chodzi o ten film
![]()

zaraz, zaraz, coś z " Excalibura " pamiętam .... Carl Orff - " Carmina Burana: O Fortuna " - pamiętam, że ten utwór leciał w filmie nie raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No Wagnera tam było jeszcze więcej, ale jak napisałem, nie o ten film chodzi, jednak w nim znajdziesz swoją odpowiedź.
Ps. Wyszła mi szarada w klimatach fantasy
Ps. Wyszła mi szarada w klimatach fantasy

Broxton zerwał z tradycją, ale i tak dobrotliwy - http://moviemusicuk.us/2012/12/17/the-h ... ard-shore/
NO CD = NO SALE
po polskim pokazie prasowym hobbita szału ni ma
nawet ,mi się zrymowało..
więcej już niedługo w recce.

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Byłeś?Adam pisze:po polskim pokazie prasowym hobbita szału ni manawet ,mi się zrymowało..
Z innej beki...

To kto mi na gwiazdkę kupi, hę?

- lis23
Wydaje mi się, że wiele tu wynika z tego, że " Hobbit " jest kręcony po " Władcy Pierścieni " a nie przed - ciekawe, jaki byłby odbiór filmu, gdyby powstał jako pierwszy?Adam pisze:po polskim pokazie prasowym hobbita szału ni manawet ,mi się zrymowało..
na pewno byłby to inny film, niż jest obecnie, nie byłoby być może nawiązań do WP i nie było by porównań z WP - część widzów nie rozumie, że " Hobbit " to bardziej bajka dla dzieci, że wiele postaci ma tutaj bardziej baśniowy i lżejszy rys, że zamiast Orków są Gobliny, jest gadający smok, itp. - zbyt wiele osób oczekiwało po prostu powtórki z WP.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Przestańcie bronić tego filmu tak żenującymi tekstami. Przeca z większości recek dokładnie wynika, że mamy do czynienia z powtórką z WP - o co zresztą nie było trudno, skoro to WP jest rozwinięciem H. Nosz... już do świątecznego sprzątania, fanboje! A kysz!lis23 pisze:zbyt wiele osób oczekiwało po prostu powtórki z WP.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Fanboizm fanboizmem ale obsesyjne wypisywanie co chwile o tym, że film się nie udał, że recenzje takie i siakie itd. jest co najmniej dziwne.
- lis23
Dokładnie - zwłaszcza, że do seansu jeszcze tydzień i prawie nikt z forum filmu jeszcze nie widział.Krelian pisze:Fanboizm fanboizmem ale obsesyjne wypisywanie co chwile o tym, że film się nie udał, że recenzje takie i siakie itd. jest co najmniej dziwne.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
Film się nie udał, a recenzje są takie i siakie.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara