NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Z tego co widzę to Oscara można już sobie kupić za ok. 100 000 dolarów, a czasem nawet za niższe kwoty, także niektórzy wielcy przegrani mogą go sobie załatwić 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Akurat czepianie się go za to, co robi dzisiaj 99% kompozytorów łącznie z paroma, których bardzo lubisz i pracowali tak od zawsze (np. JNH, nawet od jakiegoś czasu i Goldsmith) to strzał w stopę...muaddib_dw pisze:Dobrze, że choć uczciwie napisałeś na czym on te swoje rzeczy robiAdam pisze: Brajan ma Oskara przy własnym kompie ... dlatego na luzaku robi se pumpiny i fajne scory
Dokładnie, Hisaishi też pisze na kompie, ale nikt mu tego za złe nie ma, bo nie liczy się forma komponowania tylko ostateczny efekt 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
A mi się wydaje, że Muadibb pił do tego luzaka, czyli pewnie zwiędłego penisa 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
szkoda czasu na odp. Paweł, przecież to była bezmyślna, dziecinna i nieudana próba riposty z jego strony.Paweł Stroiński pisze:Akurat czepianie się go za to, co robi dzisiaj 99% kompozytorów łącznie z paroma, których bardzo lubisz i pracowali tak od zawsze (np. JNH, nawet od jakiegoś czasu i Goldsmith) to strzał w stopę...muaddib_dw pisze:Dobrze, że choć uczciwie napisałeś na czym on te swoje rzeczy robiAdam pisze: Brajan ma Oskara przy własnym kompie ... dlatego na luzaku robi se pumpiny i fajne scory
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Gro twoich wpisów tutaj Adasiu to jedna wielka piaskownica, świadectwem której jest sięgająca zenitu euforia nad rękodziełem pewnego jak go tam zwiesz "mistrzunia". Kiedyś pewnie z tego wyrośniesz 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli faktycznie chodziło o aluzje do członka Briana Tylera, to tym bardziej, uwaga nawet zasługuje na warna...
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Na warna to zasługują członkowie akademiiPaweł Stroiński pisze:Jeśli faktycznie chodziło o aluzje do członka Briana Tylera, to tym bardziej, uwaga nawet zasługuje na warna...

Eeeeeeee... Może dla Ciebie...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Już się tak nie podlizuj Kao. Pragnę zaznaczyć, że ten podtekst falliczny nie wypłynął ode mnie 

- Wojteł
- John Williams
No pewnie wyjdzie na to, że ode mnie, ale ja po prostu probówałem ogarnąć co zabawnego w tym, że ktoś pisze muzę na kompie, więc szukałem gdzie indziej...
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
NAGRODY BRANŻOWE
Potwierdzam, tak właśnie było.Wojtek pisze:O ile mi wiadomo, to wręczał Oskara.