Adam, nie zrozumiałeś chyba ostatniej sceny filmu.Adam pisze:Batman is dead. taka prawda!
HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ty nie pisałeś o ostatniej scenie w filmie. 

o końcówce. ostatni kadr to nowy batman rises. nowy! a batman (stary) zginął dla mnie w wybuchu. jest za dużo niewiadomych, jak z końcówką incepcji i o nich napisałem bo uważam że te niespójności bardziej logicznie wyjasniają że stary batman zginął, niż przeżył.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie nowy tylko Robin. Szkoda, że nie założył kostiumu.Adam pisze:o końcówce. ostatnia scena to nowy batman rises. nowy! a batman (stary) zginął dla mnie w wybuchu.

Weź przestań, próbuję o tej kaszanie zapomnieć.Wawrzyniec pisze:Taaa, a "Next" z Nicolasem Cagem to spokojnie przyjąłeś.![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, to powiedzmy tak: "Zginął stary Batman" jako symbol, uratował się Bruce Wayne, które teraz jako zupełnie inna osoba, może sobie spokojnie wraz z piękną Selinę delektować się pięknem Toskanii.Adam pisze:o końcówce. ostatni kadr to nowy batman rises. nowy! a batman (stary) zginął dla mnie w wybuchu. jest za dużo niewiadomych, jak z końcówką incepcji i o nich napisałem bo uważam że te niespójności bardziej logicznie wyjasniają że stary batman zginął, niż przeżył.
Nie jest też powiedziane, że Gordon-Levitt będzie Robinem, będzie po prostu nowym bohaterem i obrońcą Gotham, tak jak stary Batman był.
no więc nie zrozumiałeś. zginął Wayne. zginął, a nie uratował się. a Robin został Batmanem po jego śmierci w ostatnim kadrze filmu. przeczytaj mój post wyżejWawrzyniec pisze:"Zginął stary Batman" jako symbol, uratował się Bruce Wayne, które teraz jako zupełnie inna osoba, może sobie spokojnie wraz z piękną Selinę delektować się pięknem Toskanii.
Nie jest też powiedziane, że Gordon-Levitt będzie Robinem, będzie po prostu nowym bohaterem i obrońcą Gotham, tak jak stary Batman był.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To co niby oznaczała ta scena w kawiarni z Seliną? A mówią, że to ja za dużo "Incepcji" się naoglądałem i nasłuchałem, a jednak jakoś odróżniam dalej sen od rzeczywistości.
Tak przynajmniej sądzę.

to przeczytaj wyżej dobrze co podważa wg mnie logikę tej kawiarni
oczywiście zakładając że Nolan to spójny reżyser i historia jest przedstawiona rzeczowo i logicznie, a nie bajka.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie wiem w ogóle skąd Adam nagle wyskoczył, że ta przedostatnia scena to sen?
Niby jak.
Wayne się uratował. Wraz z Seliną zmienili swoje IP i żyli długo i szczęśliwie. Też chciałbym uciec z Seliną i żyć sobie w Toskanii. Rozmarzyłem się. 

jesteś zaślepiony fanbojstwem i nie możesz przyjąć paru faktów które napisałem, a które nie mogły mieć miejsca gdyby się serio uratował

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co ma fanbojstwo z tym wspólnego?
Chyba nikt, nawet hejterzy nie stwierdzą, że scena w kawiarni jest snem. Wayne się uratował jest razem z Seliną, Gordon-Levitt zostaje nowym bohaterem Gotham, koniec wspaniałej trylogii! 

Jakie znowu fakty, Wayne chciał, aby wszyscy myśleli, że zginął, także co takiego dziwnego, że Alfred, Gordon płakali nad grobem, skoro myśleli, że nie żyje. Selina później się dowiedziała, no i Alfred też później ich zobaczył. A dlaczego nie wyskoczył w 3 sekundzie? Po pierwsze musiał pewnie nastawić kierunek w tym swoim Batwingu, po drugie jak miał wyskoczyć, otworzyć drzwi i wysiąść kilkaset metrów nad ziemią? Katapultować się, żeby wszyscy widzieli, że coś wyskoczyło z Batwingu? Mógł to zrobić dopiero nad wodą, daleko od ludu 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobra, dajcie spokój. Finał TDKR będą interpretować... To nie "2001: Odyseja Kosmiczna" na litość boską. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński