Howard Shore - Hobbit
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Howard Shore - Hobbit
Templar pisze:
No pewnie w Ameryce to wszyscy hejtują trylogię Władka albo np. Grę o Tron![]()
Tak dla porównania, na RT:
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - 92% (209 recenzji), średnia ocena 8,1/10
The Lord of the Rings: The Two Towers - 96% (222 recenzje), średnia ocena 8,4/10
The Lord of the Rings: The Return of the King - 94% (244 recenzje), średnia ocena 8,6/10
The Hobbit: An Unexpected Journey - 65% (216 recenzji), średnia ocena 6,4/10 (i ciągle spada wraz z kolejnymi recenzjami)
sporo recenzji jest od tych samych osób, ludzie, którzy uwielbiają trylogię Władcy Pierścieni zawiedli się na Hobbicie, także nie mów, że niby fantasy nie lubią i dlatego słabo oceniają
Też mi rekomendacja, najgorszy " Powrót Króla " ma najwyższą ocenę

i uwierzcie, że dla fana Tolkiena początek nie będzie się ciągnął, tak jak dla fana Nolana TDKR ma genialny scenariusz

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

pewnie tak ale jest jedno ALE.. skad zatem takie słabe wyniki %? przecież logiczne że w takie zabawki bawią się przede wszystkim fanboje (którym się podoba wszystko) oraz sztab ludzi z wytwórni których zatrudniają tylko po to żeby nabijali dobre posty i klikali oceny (i nawet jak im się nie podoba to klikają że zajebiste bo im za to płacą). a mimo to takie słabe wyniki? heloł...
NO CD = NO SALE
Pewnie dlatego, że to jest jednak najlepsza część trylogiilis23 pisze:Też mi rekomendacja, najgorszy " Powrót Króla " ma najwyższą ocenę

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Najlepszą częścią jest " Drużyna Pierścienia " a " Powrót Króla " nawet nie liznął tego klimatu + durne pomysły Jacksona, słaby montaż i przesunięcie akcentów - czytaj, zbyt rozwleczone " Dwie Wieże ", przez co część fabuły wylądowała w PK.Templar pisze:Pewnie dlatego, że to jest jednak najlepsza część trylogiilis23 pisze:Też mi rekomendacja, najgorszy " Powrót Króla " ma najwyższą ocenę
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
"Dodatkowo wylosujemy również osobę która otrzyma zarówno regularną jak i specjalną edycję tej ścieżki dźwiękowej!"
Ło, nieźle, a tak w ogóle to ja mam jakiegoś bana na te konkursy tutaj czy nie? Bo tak wysyłam cały czas odpowiedzi, ale nie wiem czy biorą udział w losowaniu czy od razu do spamu lecą

Ło, nieźle, a tak w ogóle to ja mam jakiegoś bana na te konkursy tutaj czy nie? Bo tak wysyłam cały czas odpowiedzi, ale nie wiem czy biorą udział w losowaniu czy od razu do spamu lecą

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Patrzcie go. Raz w życiu czegoś nie wygrał i już jakieś spiski węszy. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Bo Gmail poinformował mnie, że znalazł ślady trotylu na niektórych mailachWawrzyniec pisze:Patrzcie go. Raz w życiu czegoś nie wygrał i już jakieś spiski węszy.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No już nawet wysłałem odpowiedzikiedyśgrześ pisze:Przecież ten cały konkurs jest pod Templara ustawiony