Czego ostatnio słuchaliście?
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Matthew Margeson "Skyline"
Film podobno jest beznadziejny, ale czego można się spodziewać od twórców "Alien vs. Predator 2". Do tego ponoć sam pomysł został podwędzony delikatnie mówiąc. Ale mniejsza o to skoncentrujmy się na muzyce, która nawet nieźle się prezentuje, ale też jak dla mnie nie wybija się ponad typową rzemieślniczą robotę. Ale jak dla (prawie)debiutanta to całkiem nieźle.
Ocena 3.
Film podobno jest beznadziejny, ale czego można się spodziewać od twórców "Alien vs. Predator 2". Do tego ponoć sam pomysł został podwędzony delikatnie mówiąc. Ale mniejsza o to skoncentrujmy się na muzyce, która nawet nieźle się prezentuje, ale też jak dla mnie nie wybija się ponad typową rzemieślniczą robotę. Ale jak dla (prawie)debiutanta to całkiem nieźle.
Ocena 3.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Słabe to, jest parę mocniejszych tracków, ale gdzie temu do Tylera, który w bitwie o L.A. pokaże jak się piszę muzę z okazji inwazji alienów.Wawrzyniec pisze:Matthew Margeson "Skyline"
Ocena 3.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Margeson słaby. Tak na 2, może 2,5. Ale Tyler pewnie nic wiele lepszego nie stworzy. Battle Los Angeles wygląda jak skrzyżowanie Black Hawk Down z ID4. Tyler pewnie zrobi swoją standardowo orkiestrowo-perkusyjną papkę, pewnie znów nie napisze main theme'a, bo po co, będzie to poprawne technicznie, ale jak zwykle nic ciekawego do gatunku nie wniesie. Takie są moje rokowania.Mystery Man pisze:Słabe to, jest parę mocniejszych tracków, ale gdzie temu do Tylera, który w bitwie o L.A. pokaże jak się piszę muzę z okazji inwazji alienów.Wawrzyniec pisze:Matthew Margeson "Skyline"
Ocena 3.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie i moje też, ale nie dość, że mam już przyklejoną łatkę Desplato-Hatera, to nie chcę mieć i Tylero-Hatera. Chociaż właśnie to z tego filmu Bracia Strauss, mieli podwinąć pomysł na "Skyline".Koper pisze:Takie są moje rokowania.
Czy w sumie te ostatnie tematy, nie pasują bardziej do tematu o wyczekiwanych score'ach?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
A mi się wydaje, że Tyler zgniecie tego Skyline'a. Gościu jest stworzony do takich projektów, o ile w takich Middle Men czy Law Abiding Citizen odstawia chałturę, tak w większych, bardziej epickich obrazach, zawsze go coś zainspiruje do stworzenia bombastycznej muzy. Nic, że pewnie będzie o połowę za długa i bez porywających tematów, ale dla sympatyków jego action grania, szykuje się nie lada gratkaKoper pisze:Margeson słaby. Tak na 2, może 2,5. Ale Tyler pewnie nic wiele lepszego nie stworzy. Battle Los Angeles wygląda jak skrzyżowanie Black Hawk Down z ID4. Tyler pewnie zrobi swoją standardowo orkiestrowo-perkusyjną papkę, pewnie znów nie napisze main theme'a, bo po co, będzie to poprawne technicznie, ale jak zwykle nic ciekawego do gatunku nie wniesie. Takie są moje rokowania.