No bo Wayne to taki Bond, wszystko dostał od czarnego QKoper pisze:Bo Templar każdą bzdurę TDKR usiłuje wyjaśnić tym, że Batman miał w zanadrzu jakiś supersprzęt, którego akurat Nolan nie pokazał na ekranie bo był zajęty pokazywaniem Alfreda gadającego bzdury albo innych zbędnych postaci.
HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
-
Templar
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zimmer nie pisał do Bondów. Proste.Templar pisze:A tak w sumie Wawrzek narzekał, że stare Bondy są głupie, z powodu gadżetów, a w Batmanie mu to nie przeszkadza
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
To jest dobre:Wawrzyniec pisze:A dlatego tak robi, gdyż Wy się każdej bzdury czepiacie, logiczne.![]()
A ja mam wobec tego taką teorię:
http://www.youtube.com/watch?v=p-2yQugaZWA
I to powinno wystarczyć.![]()
http://www.collegehumor.com/video/68178 ... e-avengers
Batman Nolana spotyka Avengersów
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Stare, ale dobre.
Dlatego Koper nie ma racji, gdyż ilość parodii Batmanów Nolana w internecie jest ogromna.
Dlatego Koper nie ma racji, gdyż ilość parodii Batmanów Nolana w internecie jest ogromna.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A czy ja pisałem, ze jest mała?
Ale zdałaby się taka profesjonalna, pełnometrażowa.
Ale zdałaby się taka profesjonalna, pełnometrażowa.
dobra, teraz ja mówię.
Odnośnie końcówki, w której nie uważam że Batman na pewno przeżył... Nie ma konkretnego dowodu na to że przeżył. tekst nerdów do Freemana o naprawionym autopilocie? OK, ale wtedy po co Batman wsiada do batplana z podczepioną bombą, zamiast włączyć w 3 sek autopilota i dać temu samemu odlecieć, a on by se zniknął z miasta.. Ludzie i tak by nie wiedzieli kto jest w środku/kogo nie ma więc po wybuchu dalej byłby bohaterem który uratował miasto. Po co Selina by się z nim rozczulająco żegnała? Po co Gordon przezywałby śmierć przyjaciela? Po co Alfred miałby ściemniać uczucia i płacze na pogrzebie? Im Batman mógłby powiedzieć i oni by tajemnicy dochowali.. Końcówka - Alfred po dołach i płaczach pogrzebowych w ogóle nie jest zaskoczony że spotyka ich w kawiarni... Wayne to Brad Pitt, znają go nawet Eskimosi, więc jak chciał zniknąć z życia i założyć rodzinę z Seliną? To awykonalne bo w każdym zakątku świata go znają, nie mówiąc o mediach. Dla mnie batman umarł, a końcówka to sen/retrospekcja Alfreda.
prawda Marku?
Odnośnie końcówki, w której nie uważam że Batman na pewno przeżył... Nie ma konkretnego dowodu na to że przeżył. tekst nerdów do Freemana o naprawionym autopilocie? OK, ale wtedy po co Batman wsiada do batplana z podczepioną bombą, zamiast włączyć w 3 sek autopilota i dać temu samemu odlecieć, a on by se zniknął z miasta.. Ludzie i tak by nie wiedzieli kto jest w środku/kogo nie ma więc po wybuchu dalej byłby bohaterem który uratował miasto. Po co Selina by się z nim rozczulająco żegnała? Po co Gordon przezywałby śmierć przyjaciela? Po co Alfred miałby ściemniać uczucia i płacze na pogrzebie? Im Batman mógłby powiedzieć i oni by tajemnicy dochowali.. Końcówka - Alfred po dołach i płaczach pogrzebowych w ogóle nie jest zaskoczony że spotyka ich w kawiarni... Wayne to Brad Pitt, znają go nawet Eskimosi, więc jak chciał zniknąć z życia i założyć rodzinę z Seliną? To awykonalne bo w każdym zakątku świata go znają, nie mówiąc o mediach. Dla mnie batman umarł, a końcówka to sen/retrospekcja Alfreda.
prawda Marku?
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiesz z dobrymi profesjonalnymi parodiami to we współczesnym kinie naprawdę ciężko. Te wszystkie "Meet the Spartans" czy jak je tam zwą, nie dość, że są totalnie nieśmieszne, to jeszcze mega prostackie.
I dalej liczę, że jednak Nolan nie zajmie się Bondami, tylko stworzy coś od siebie jak "Inception". Najlepiej niech to będzie fantastyka. Albo zajmie się za adaptację Dicka. Dick + Nolna + Zimmer.
Oj, boję się, czy bym coś takiego przeżył

I nie było tam NolanaKoper pisze:Zimmer nie pisał do Bondów. Proste.Templar pisze:A tak w sumie Wawrzek narzekał, że stare Bondy są głupie, z powodu gadżetów, a w Batmanie mu to nie przeszkadza
zapomniałeś: + Sasha Grey.Wawrzyniec pisze:Dick + Nolan + Zimmer.![]()
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No ja bym nie przeżył jakby spieprzył Dicka wrzucając do ekranizacji jakieś monologi/dialogi pokroju Alfreda do Bruce'aWawrzyniec pisze:I nie było tam NolanaI dalej liczę, że jednak Nolan nie zajmie się Bondami, tylko stworzy coś od siebie jak "Inception". Najlepiej niech to będzie fantastyka. Albo zajmie się za adaptację Dicka. Dick + Nolna + Zimmer.
Oj, boję się, czy bym coś takiego przeżył
![]()
to akurat byłby plus, choć u Nolana nie ma scen rozbieranych.Adam pisze:zapomniałeś: + Sasha Grey.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Uważaj, gdyż Dick + Sasha Grey, może się zbyt jednoznacznie skojarzyć.Adam pisze:zapomniałeś: + Sasha Grey.Wawrzyniec pisze:Dick + Nolan + Zimmer.![]()
-
Templar
A ja bym chciał Bonda, Nolan jest fanem starych Bondów i przywróciłby stary klimat i pewnie bardziej zaawansowane gadżety by powróciły 
Templar, nie pier**** tylko rozkładaj na czynniki pierwsze moją rozkminę o końcówce, zasypując swoimi argumentami i tezami
Batman is dead. taka prawda!
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taaa, a "Next" z Nicolasem Cagem to spokojnie przyjąłeś.Koper pisze:No ja bym nie przeżył jakby spieprzył Dicka wrzucając do ekranizacji jakieś monologi/dialogi pokroju Alfreda do Bruce'a
Hello, PG-13. Skądś trzeba brać pieniądze od producentów.Koper pisze:to akurat byłby plus, choć u Nolana nie ma scen rozbieranych.Adam pisze:zapomniałeś: + Sasha Grey.
-
Templar
Pierdzielisz i tyleAdam pisze:Templar, nie pier**** tylko rozkładaj na czynniki pierwsze moją rozkminę o końcówce, zasypując swoimi argumentami i tezamiBatman is dead. taka prawda!