porażka roku będzie. tylko 65% i spada dalej?? szok.. to kina klasy B mają tyle..Templar pisze:The Hobbit: An Unexpected Journey - 65% (216 recenzji), średnia ocena 6,4/10 (i ciągle spada wraz z kolejnymi recenzjami)
sporo recenzji jest od tych samych osób, ludzie, którzy uwielbiają trylogię Władcy Pierścieni zawiedli się na Hobbicie, także nie mów, że niby fantasy nie lubią i dlatego słabo oceniają
Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na imdb jakoś nie jest tak źle: http://www.imdb.com/title/tt0903624/ choć wiadomo, że będzie spadać, jak już sie fanboje wyszumią 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Takie recenzje o kant dupy rozbić, ale niemalże każdy mówi, że film bezsensownie się ciągnie jak glut po ziemi.lis23 pisze:Ghostek pisze: A skąd Ty wiesz, że wersja kinowa jest nudna?, opierasz się tylko na recenzjach? - ja recenzjom nie ufam, zwłaszcza takim, które jako zarzut podają, min. pieśń Krasnoludów

gdzieś czytałem że ponoć przez pierwsze 1,5 godz filmu to nizołek cały czas pakuje plecak i nie może przejść przez próg domu

NO CD = NO SALE
E tam słabo, TDKR ma lepszą ocenę na IMDB:Koper pisze:Na imdb jakoś nie jest tak źle: http://www.imdb.com/title/tt0903624/ choć wiadomo, że będzie spadać, jak już sie fanboje wyszumią
http://www.imdb.com/title/tt1345836/

Niewiele więcej niż ZmierzchSzczypior pisze:Metascore: 58/100

teraz patrze po necie na recki i zaczynam się zastanawiać czy wydawać przeszło 3 dychy na bilet
starałem się nie czytać, ale jak zobaczyłem takie niskie procenty tu piszecie, to miałem szok 

NO CD = NO SALE
tylko że ja i tak mam co do tego obawy bo przecież nasz kraj to zaścianek, na wszystkim oszczędzają i nie chce mi się wierzyć żeby te nasze bidne projektory to uciągnęły. pewnie będzie z parę więcej ale nie wierze że dokładnie 48
wystarczy zoabczyć jakie ekrany imax są w usa a jakie u nas - 2 razy mniejsze...

NO CD = NO SALE
Kto Ci takich głupot nagadał, prawie wszystkie IMAKSy mają takie same ekrany, pojedyncze tylko są większe i to nawet nie w USA, tylko np. w Sydney gdzie jest największy ekran na świecieAdam pisze:tylko że ja i tak mam co do tego obawy bo przecież nasz kraj to zaścianek, na wszystkim oszczędzają i nie chce mi się wierzyć żeby te nasze bidne projektory to uciągnęły. pewnie będzie z parę więcej ale nie wierze że dokładnie 48wystarczy zoabczyć jakie ekrany imax są w usa a jakie u nas - 2 razy mniejsze...

A największy ekran w Europie to jest w Polsce, sala premierowa w Multikinie w Złotych Tarasach w Warszawie, a zarazem jeden z największych ekranów na świecie.
fajnie, a ja w krk mam małe, zresztą był kiedyś o tym artykuł bodaj na stopklatce z porównaniem wymiarów - i nasze imaxy w kraju, ogólnie, są o kilka metrów mniejsze (w jednym mieście są większe, w drugim mniejsze ale ogólnie jest mniej metrów niż w usa). ogólnie porażka - jaki kraj, taki imax 

NO CD = NO SALE
Każdy IMAX u nas ma 18 metrów wysokości i 24 metry szerokości, standardowo jest to 16x22, także u nas są nawet trochę większe.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John