Plus już bez przesady, to nie jest pierwsza recenzja "Gry o tron". A po drugie nie udawajcie takich świętoszków i zamknijcie oczy i powiedzcie mi co Wam pierwsze przychodzi do głowy po usłyszeniu: "Gra o tron"
No...
Ale jako rasowy lewak, abstrahując od definicji lewaka wg Lema ("łowca syntetycznych lwów"), powinieneś chronić cycki kobiet przed seksistowskim wykorzystaniem ich wizerunku
Koper dobrze to ująłeś, jestem osobą wrażliwą na sztukę i piękno. I uważam, że kobiece ciało jest dziełem sztuki, które należy podziwiać i odkrywać. I właśnie systemy totalitarne, fanatyczne są za zakrywaniem kobiet. My tego nie chcemy i walczymy o prawa dla nich!
Ale w takim hp_gof to jakbyś wolał, aby to tak wyglądało?
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2016 21:47 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Od 1 do 3 sezonu się rozbiera bez dublerek. Potem już była niechętna, wiadomo większe gaże, większa gwiazda itd. Ale właśnie w 6 sezonie święciła swój "comeback". I też na pytania, czy była dublerka, odpowiedziała, że to 100% ona.
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2016 20:40 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.