Wawrzyniec znów jakaś bandą nas straszy.. Spoko, ja jestem z huty i się nie bojeWawrzyniec pisze:Może jeszcze zaprosimy Jerzego Roberta Nowaka, Bogusława Wolniewicza czy też Czesława Bartnika
Remote Control - czyli kto zrobił co
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tego akurat nie mogę Ci zagwarantować, ale liczę na spokój jak i też respekt i wzajemny szacunek forumowiczów.Ele pisze:Jak tylko ten temat będzie wolny od offtopów przynajmniej przez okres kilku dni na pewno coś jeszcze dodam.
Dokładnie.Ele pisze:O Balfe trudno cokolwiek znaleźć, on jest po prostu za często.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dla mnie Sherlock to jednak praca Hansa Zimmera. Zaliczam się do tych naiwnych osób, które wierzą w to co mają napisane w książeczkachEle pisze:MW2 i Sherlock.Wawrzyniec pisze:Teraz tylko czekać na pierwszy samodzielny score
A i ta książeczka mówi, że Atli widnieje jako jeden z "solistów" przy 'Sherlocku"
Mocny tekst ma się rozumiećW RCP nie znają chyba pojęcia "samodzielny".
A, że RCP wygląda to trochę inaczej i bardziej intensywniej, no cóż taka szkoła, taki styl
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Na akordeonieAtli widnieje jako jeden z "solistów" przy 'Sherlocku" To na czym on gra w takim razie
Nie sądze aby RCP było jakimś wyjątkiem od ilości pomagierów i ghost-writerów przy innych kompozytorach, po prostu RCP mówi o tym otwarcie.Przecież chyba większość kompozytorów ma swoich większych i mniejszych pomagierów i asystentów.
A, że RCP wygląda to trochę inaczej i bardziej intensywniej, no cóż taka szkoła, taki styl