Wyczekiwane score'y
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Mi od razu tu nie pasował. To samo jakby zatrudniono go do "Star Treka" bądź "Avatara". Do epickiego kina jeszcze nie komponował, więc pewnie dlatego Stanton zrezygnował z jego usług.Marek Łach pisze:Dla mnie w sumie szkoda. Jak zestawiam ostatnie projekty SF Newmana (WALL.E) i Giacchino (ST), to Tomek wygrywa na luzie.
Myślę, że projekty przyjdą, próżnować na pewno nie będzie, szczególnie po Oscarze pewnie przybędzie ofert, póki co komponuje do Lost.Marek Łach pisze:No ale zobaczymy, czego Michael nauczy się przez najbliższy rok lenistwa
1906 Birda nadal wisi w powietrzu, muzyka do tego to byłoby coś

Edit:
A tutaj namiastka tego, czego będzie się można w sumie spodziewać

http://www.filmweb.pl/WIDEO+Gwiazda+por ... s,id=56383
W tego typu produkcji jakoś Newmana bym nie widział.
Nowy film twórców "Transmorphers" http://www.youtube.com/watch?v=lhAefsEqJsI i "The Terminators" http://www.youtube.com/watch?v=MrImaVAW ... L&index=32, źródło inspiracji dla Avatara Jamesa CameronaKoper pisze:OMG, co to za chłam!!!

Zwiastunem bym się nie zrażał, Stanton nakręci pewnie coś bardziej widowiskowego

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Tak samo mówiono o Shorze, Desplacie i kilku innychMystery Man pisze: Mi od razu tu nie pasował. To samo jakby zatrudniono go do "Star Treka" bądź "Avatara". Do epickiego kina jeszcze nie komponował, więc pewnie dlatego Stanton zrezygnował z jego usług.

A Conan - jak dotąd wszystko, co wiąże się z tym projektem zapowiada epicką katastrofę. Pewnie nawet tego nie tknę

Conan musi być fajny !!!:) Reżyserem będzie facet od masakry piłą w teksasie, sam Quatrich zmartwychwstał i będzie polował na Conana, który zerwał się ze słonecznego patrolu, co chcecie
I do tego kopia Arrival To Earth przygra nam w scenach walk !!! To musi być HIT!!! (ironia mode off)
Ale Giacchino mógłby się tym scorem zająć. Ale to niemożliwe raczej. Będzie Steve mówię wam

Ale Giacchino mógłby się tym scorem zająć. Ale to niemożliwe raczej. Będzie Steve mówię wam
ST był fajny, mam nadzieję, że Giacchino będzie robił część drugąMarek Łach pisze:A za zmarnowanie ST Giacchino ma ode mnie bana na SF

Conan będzie taki jak aktor go grającyMarek Łach pisze:A Conan - jak dotąd wszystko, co wiąże się z tym projektem zapowiada epicką katastrofę. Pewnie nawet tego nie tknę

Bardziej by się nadawał do filmu o Cristiano Ronaldo

Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 19:42 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W sumie ten ST od Abramsa to takie emo-badziewie, że mnie ziębi i grzeje, kto to będzie ilustrował i może to być Giacchino jak i Zanelli, czy ktokolwiek.Mystery Man pisze: ST był fajny, mam nadzieję, że Giacchino będzie robił część drugą

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +