Moana - Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i, Mark Mancina
Re: Moana - Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i, Mark Mancina
Zaczęło się, większość nagłówków mniej więcej taka jak poniżej z The Independent 

NO CD = NO SALE
Lis zaraz przyjdzie i napisze - "W internecie już hejt i w komentarzach już określili ten film jako najgorszy film roku, a nawet najgorszy film Disneya w historii. Ja w to nie wierzę, w recenzji Iksińskiego film jest chwalony za historię i piosenki, a rola The Rocka jest podobno jedną z najlepszych w jego karierze. Do kina idę za 2 tygodnie".
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dwie polskie recenzje, które widziałem dają 7/10, min. Na Ekranie, filmy, które bardzo mi się podobały dostawały 4/10 ( min. "Mary Poppins Powraca", "Król Lew" czy "Mufasa:Król Lew" ) a Moana akurat nie jest moją ulubioną animacją Disneya, więc ten film ani mnie nie grzeje, ani nie ziębi a do kina idę dopiero w poniedziałek jak nie będzie meczy, bo seans z napisami jest tylko przed 21.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nigdy nie widziałem żadnej "Moany", ale Martyna, córka kumpla, która jest wokalistką, występuje jako Irys, podkłada jej w tym filmie głos, a że wiem, jak śpiewa, to myślę, że pod tym względem będzie dobrze