THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
IMO najgorsza z Craigowych Bondów.
No ale czekamy na zawartość krążka...
No ale czekamy na zawartość krążka...

Albo ten pan z tła jest jakimś cholernie istotnym elementem dla fabuły (w co wątpię), albo umowa o promocji Meksyku w filmie była tak lukratywna (mówiło się o 20 mln. dol. za prolog w Meksyku i przedstawienie kraju w dobrym świetle), że obejmuje również plakat i inne materiały graficzne. Craig a la kubański kelner + statysta z prologu. Słabo.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mimo, że James Bond ubrany przelegancko to jednak okładka słaba. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę, to możecie sobie teraz pogdybać jakby brzmiał James Bond z muzyką Jóhannssona:
http://www.cinemablend.com/new/Sicario- ... 85457.html
Wiem, wiem, że to nic nie znaczy, ale co tam.
http://www.cinemablend.com/new/Sicario- ... 85457.html
Wiem, wiem, że to nic nie znaczy, ale co tam.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
znów nie będzie tytułowej piosenki na scorze
zrobili update okładki, będzie tylko instrumental..

#FUCKVINYL
To i tak postęp w stosunku do Skyfall
Poza tym to chyba dobrze? Przecież wszyscy tak bardzo hejtują śpiew Smitha, a do wersji instrumentalnej nie mają zastrzeżeń 

A co jeśli na scorze z muzyką znajduje się instrumentalna wersja piosenki Smitha, bez jego wokalu, ale za to z "podrasowaną muzyką" i to właśnie taka wersja znajdzie się w filmie?
tylko że będę musiał wydać 25 zł dodatkowe na singlahp_gof pisze:To i tak postęp w stosunku do SkyfallPoza tym to chyba dobrze? Przecież wszyscy tak bardzo hejtują śpiew Smitha, a do wersji instrumentalnej nie mają zastrzeżeń

nie ma takiej opcji, wierzysz w cuda że zatrudniają za grubą kasę taką gwiazdę i ona się godzi by jej w filmie nie było w czołówceAgent pisze:A co jeśli na scorze z muzyką znajduje się instrumentalna wersja piosenki Smitha, bez jego wokalu, ale za to z "podrasowaną muzyką" i to właśnie taka wersja znajdzie się w filmie?

#FUCKVINYL
Na pewno nie jest to gwiazda takiego formatu jak Adele. Jak dla mnie ( i pewnie wielu innych fanow 007) piosenka Smitha moze wyladowac spokojnie na napisy koncowe...odwrotnie jak w przypadku swietnego Surrender we współpracy z Arnoldem w Tomorrow Never Dies..Adam pisze:nie ma takiej opcji, wierzysz w cuda że zatrudniają za grubą kasę taką gwiazdę i ona się godzi by jej w filmie nie było w czołówceAgent pisze:A co jeśli na scorze z muzyką znajduje się instrumentalna wersja piosenki Smitha, bez jego wokalu, ale za to z "podrasowaną muzyką" i to właśnie taka wersja znajdzie się w filmie?
No nic, nie ma co sie az tak mocno czepiac piosenki Smitha, bo w innych filmach o Bondzie bywaly znacznie gorsze

Czekam na score. Mam nadzieje, ze w tym wypadku pozytywnie sie zaskocze.
konkretnie z tych filmów:
From Russia With Love
The Man With The Golden Gun
Octopussy
Die Another Day
Quantum Of Solace
From Russia With Love
Octopussy
Die Another Day
Quantum Of Solace
#FUCKVINYL
Foty z sesji na Abbey - nagrania trwały do 16.09. cholernie późno zabrali się za to. cholernie
nie dobrze 

#FUCKVINYL
Zakończenie nagrywania muzyki 5,5 tygodnia przed premierą to uważasz, że aż tak późno? Come on...
Chyba Ci mózg stopiło. Każda z tych piosenek zjada na śniadanie wycie Smitha do księżyca.Adam pisze:konkretnie z tych filmów:
From Russia With Love
Octopussy
Die Another Day
Quantum Of Solace