Adam pisze:epicka muza mistrzunia w tym klipie![]()

Adam pisze:epicka muza mistrzunia w tym klipie![]()
Adam pisze:może Elfmana wwzięli tylko do liryki bo Brajan w tym super dobry nigdy nie był specjalnie![]()
Tomek pisze:Bardziej zastanawiające są inne wypowiedzi - że Brian stał się jakimś specem od muzycznej liryki.
Adam pisze:nawet we sciekłych jest b.ładna liryka
Templar pisze:A ze score'u najbardziej tu się wybijała liryka która mi się bardzo podobała
Adam pisze:liryka jak pisał Templar przednio wyszła w połączeniu z tymi konkretnymi scenami..
Nowy fachowiec na tym polu jak widać się pojawiłCisek pisze:liryka spoko
Tomek pisze:Nowy fachowiec na tym polu jak widać się pojawił
To Kubrick nakręcił Star Warsy, Star Treka i Aliens ?Templar pisze:A zaraz, już se przypomniałem, przecież dla Ciebie albo ktoś robi gówno albo jest drugim Kubrickiem i robi drugie Star Warsy/Star Treki/Alieny.
Ja w ogóle nie skapłem się, że tam jest jakaś muzyka.Koper pisze:jakiś przeciętny, ginący pod SFX fragment to "epicka muza"
DanielosVK pisze:Ja w ogóle nie skapłem się, że tam jest jakaś muzyka.
Na temat (Tylera) proszę, a nie wyjeżdżanie mi tu z tematyką s-f...o której pisałem Ci, że nie będę z Tobą dyskutowałTemplar pisze:A zaraz, już se przypomniałem, przecież dla Ciebie albo ktoś robi gówno albo jest drugim Kubrickiem i robi drugie Star Warsy/Star Treki/Alieny.
Był z rodzinkąAdam pisze:a Elfmana chyba w ogóle nie było na premierze? Nie mogę żadnych fot wyczaić.