BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
Re: BRIAN TYLER - THOR 2: THE DARK WORLD (2013)
tak, prawdą jest, że wpasowanie scoru z danego filmu pod nieme logo, do tej pory najlepiej wyszło Marvelowi własnie przy Pająku.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tak to powinno brzmieć. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Templar, policz ile płyta trwa
na oko chyba jakieś 70 min 

#FUCKVINYL
76:54Adam pisze:Templar, policz ile płyta trwana oko chyba jakieś 70 min
Bo nikt nie ma czasu na przesiadywanie w sieci całego życia wyszukując najdrobniejszych plotek i newsików oraz innych pudelkowych pierdół oraz nie sika w majtki, bo Brian znalazł uznanie u szefów Marvela - twórców wysokooktanowych kolorowych odmóżdżaczy, do których idealnie pasuje jego wysoce wyszukany styl kompozytorski i równie wybitne tematy na jedno kopytoAdam pisze:ale dobrze wiedzieć że Ty piszesz reckę. Tutaj tylko jeszcze na Pawła można liczyć, nikt się więcej nie zna w temacie tego nazwiska...

Tyler nie wie co to umiar. Nigdy nie wiedziałTemplar pisze:76:54

Tak, tak, wiemy, że to co dla Ciebie dobre, dobre dla wszystkich 

oj bynajmniej nie. wtedy nie miałbym tu z kim prowadzić dyskusji i było by nudno. także ja się bardzo cieszę z mojego specyficznego gustu, przynajmniej nie wpisuje się on w jakże tu popularną i wpajaną na siłę konwencję hambitności jako jedynej słusznej odmiany filmówki.
a wracając do płyty - traklista bardzo fajna, ułożona chronologicznie z filmem na 99% (tak intrada do tej pory wydawała płyty z tej serii), choć brakuje mi jakiegoś 8 minutowego battle
ale za to po nazwach widać że dostaniemy parę tematów dla kilku bohaterów 
a wracając do płyty - traklista bardzo fajna, ułożona chronologicznie z filmem na 99% (tak intrada do tej pory wydawała płyty z tej serii), choć brakuje mi jakiegoś 8 minutowego battle

#FUCKVINYL
Są sposoby na scrobblowanie takich utworów, o np. tutaj możesz zobaczyć:Wawrzyniec pisze:1 sekundy zabrakło, abym mógł przesrobblowaćAdam pisze:26. Marvel Studios Fanfare (0:29)
http://www.lastfm.pl/music/Hans+Zimmer/_/Death+By+Exile

aha no i mp3 będzie wcześniej bo ju 28.10. cd od intrady dopiero 12.11. i znając politykę disneya do tej pory, albumu w mp3 nie będzie się dało tknąć patykiem, tak będzie badziewna jakość audio...
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tyler powiedział na FB, że mp3 wychodzi 5.11.
wytwórnia twierdzi, że 28.10 - whatever w sumie 
i tak już niedługo dosięgnie nas grom Thor'a
cena i nr seryjny już znane - D001911702 / 19,99 $. cóz, tyle co reszta płyt z disneyowej serii intrady.

i tak już niedługo dosięgnie nas grom Thor'a

cena i nr seryjny już znane - D001911702 / 19,99 $. cóz, tyle co reszta płyt z disneyowej serii intrady.
#FUCKVINYL
Musisz uważać, bo na fsm-ie już Ci próbują przyczepić metkę "tylerowego wazeliniarza" i podejrzewają, że jesteś jego fryzjeremAdam pisze:także ja się bardzo cieszę z mojego specyficznego gustu, przynajmniej nie wpisuje się on w jakże tu popularną i wpajaną na siłę konwencję hambitności jako jedynej słusznej odmiany filmówki.

o, nie zauważyłem
fajnie, aż prosi się odpisać, że niektórzy zaczynali tam od podawania kawy i szoferowania
zatem mam szanse na karierę i bardzo chciałbym być jego fryzjerem, zresztą obojętnie kogo tam praktycznie 

#FUCKVINYL