Ridley Scott
Re: Ridley Scott
I oglądałeś dobry film Scotta?
To że obraz może technicznie i wizualnie porywać, było raczej do przewidzenia, wizualnie Prometeusz i Exodus mógł robić wrażenie, ale jednak przydałoby się coś z treścią, bo to właśnie do tego Ridley stracił smykałkę, ale póki co czekam na owy zwiastun i kompozytora.

http://muzykafilmowa.pl/recenzja,860,counselor-the.htmlKoper pisze:Kiedy Ty ostatnio słyszałeś dobrą muzykę w filmie Scotta?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, to chyba jednak Harry Gregson-Williams komponuje do "The Martian". Udało mi się dotrzeć do tajnej bardzo tajnej fotki:

Na zdjęciu mamy gitarzystę Petera DiStefano, który pracował przy większość filmów Gregsona-Williamsa. Plus w tle na obrazie widać napis "HGW".
Jeżeli uważacie, że należy ten temat przenieść do tematu Harry'ego Grgesona-Williamsa, to proszę bardzo.

Na zdjęciu mamy gitarzystę Petera DiStefano, który pracował przy większość filmów Gregsona-Williamsa. Plus w tle na obrazie widać napis "HGW".
Jeżeli uważacie, że należy ten temat przenieść do tematu Harry'ego Grgesona-Williamsa, to proszę bardzo.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I mamy trailer "The Martian" i widnieje już oficjalnie Harry Gregson-Williams:
https://www.youtube.com/watch?v=Ue4PCI0NamI
Wygląda dobrze. Może poziom "Gravity" i "Interstellar" to nie będzie, ale ja jestem dobrej myśli.
https://www.youtube.com/watch?v=Ue4PCI0NamI
Wygląda dobrze. Może poziom "Gravity" i "Interstellar" to nie będzie, ale ja jestem dobrej myśli.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Muzycznie na pewno, zważywszy na kompozytora.Wawrzyniec pisze:Może poziom "Gravity" i "Interstellar" to nie będzie

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wawrzek zastanów się czy jest sens znowu pompować balonik. Dla reżysera, który powinien być już na emeryturze i bawić wnuki i kompozytora, który od lat nie stworzył nic godnego uwagi. Ale Ty lubisz pompować baloniki więc sobie pompuj, tylko daj nam żyć 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teoretycznie to po wieku i George Miller i Martin Scorsese powinni być na emeryturze i nie mielibyście "Mad Max: Fury Road" i "Wilka z Wall Stree" i Margot Robbie w negliżu. Plus ja napisałem, że pewnie nie będzie to tak wybitne jak "Gravity" czy "Interstellar", ale zwiastun wygląda dobrze, plus dobre zdjęcia Dariusza Wolskiego. Ja lubię fantastykę i uważam, że im więcej takich filmów powstaje tym lepiej.
To nie jest fantastyka!
Dobrze, że nie wspomniałeś o Wajdzie i Hoffmanie w tym wychwalaniu 70-latków
Dobrze, że nie wspomniałeś o Wajdzie i Hoffmanie w tym wychwalaniu 70-latków

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To co to jest? Science-science?Tomek pisze:To nie jest fantastyka!

Nie wspomniałem, gdyż oni są po 80tce.Tomek pisze:Dobrze, że nie wspomniałeś o Wajdzie i Hoffmanie w tym wychwalaniu 70-latków

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I skończyli się tka jak i Scott.
A taki Shyamalan się skończył po 40-stce.
Nie znasz dnia ani godziny kiedy się skończysz. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Koper pisze:I skończyli się tka jak i Scott.A taki Shyamalan się skończył po 40-stce.
Nie znasz dnia ani godziny kiedy się skończysz.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam, Ty się nie śmiej, gdyż Ty w 2008 roku pisałeś, że James Horner się skończył. 

bo się skończył. jeden wypadek przy pracy - Avatar - tego nie zmienił. dla mnie to mała pociecha choć oczywiście bardzo doceniam 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak ja bym chciał, żeby Scott się skończył tak jak Horner i miał takie 'wypadki' jak "Avatar" u Jamesa.