ja też nie , nie wiem skąd się w ogóle wzięły te pogłoskiPaweł Stroiński pisze:Ja też nie słyszę RCP w No Man's Land.
Forumowy ranking Track of the Year 2011
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Forumowy ranking Track of the Year 2011
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E to już dawno zrobiłem.Mefisto pisze:głosuj przeciwko ACTA

Adam je rozprzestrzenił. A wiecie jak to jest: Kłamstwo powtarzane wiele razy staje się prawdą.bladerunner22 pisze:ja też nie , nie wiem skąd się w ogóle wzięły te pogłoskiPaweł Stroiński pisze:Ja też nie słyszę RCP w No Man's Land.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec znowu mnie oczerniaWawrzyniec pisze:Adam je rozprzestrzenił. A wiecie jak to jest: Kłamstwo powtarzane wiele razy staje się prawdą.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skoro to nie Ty to najmocniej przepraszam. Gdyż ja potrafię przeprosić jak użyję nieodpowiednich słów, czy też powiem coś co mija się z prawdą. 

aha i dziwne że nie słyszycie w tym traku taktów z POTC 

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jest pewne podobieństwo, ale cholera ten kawałek to przede wszystkim Belly of the Steel Beast i On the Tank z Indiany Jonesa III!
owszem, ale temat z POTC też wyraźnie słychać. więc niech się Wawrzyniec tak nie burzy tylko uszy umyje 

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie, tematu z PotC tam moim zdaniem nie ma (sorry, znam He's a Pirate na pamięć), są pewne rozwiązania rytmiczne analogiczne do rozwiązań RCP, ale i te Williams stosował już w Ostatniej krucjacie.
co Twoim zdaniem słyszymy w czasie np 2:20-2:45 i 3:23-3:40?
ja nie mówię że to wierna zżyna z He's A Pirate - to nie Hisaishi w Yamato
słychać tutaj tylko po prostu typowe RCP i tyle, a że Dżon nie użył fraz dokładnie z He's A Pirate, to nic nie zmienia 

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Czy Belly of the Steel Beast z Ostatniej krucjaty albo On the Tank też brzmią jak RCP? Którego jeszcze nota bene nie było?
owszem Indiany też są, ale sam przyznałeś że słychać też RCP, no bo po prostu słychać 

NO CD = NO SALE
Dla mnie druga część No Man's Land bardzo mocno zajeżdża Piratami, gdybym nie znał WH i ktoś by mi to puścił to bym był pewien, że to Hansu stworzył 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bez jaj. Uwielbiam Hansa Zimmera, ale naprawdę ta orkiestracja to nie jego styl, czy wręcz poziom, z moim dozgonnym szacunkiem do Hansa. Toż to słychać, że to muzyka Johna Williamsa, czy też bardzo klasycznego kompozytora muzyki filmowej.
A zresztą niech sobie brzmi jak brzmi, utwór jest świetny i dlatego też zajmuje u mnie drugie miejsce w TOPie.
A zresztą niech sobie brzmi jak brzmi, utwór jest świetny i dlatego też zajmuje u mnie drugie miejsce w TOPie.
Amen, brother. Fanboje powinni zacząć myć sobie uszy, bo im się ten Williams z miodem zmieszał już.Templar pisze:Dla mnie druga część No Man's Land bardzo mocno zajeżdża Piratami

Kiedy się kończy ranking? Miał się chyba zakończyć 29 stycznia + doliczyliśmy 5 dni, więc wychodzi że jutro?!
No w każdym razie zachęcam wszystkich, co nie głosowali, żeby się streszczali, jeśli chcą. Żeby później nie było marudzenia, że zwycięzcy zostali ogłoszeni wolą mniejszości... Nie głosujesz = zgadzasz się z głosującymi
No w każdym razie zachęcam wszystkich, co nie głosowali, żeby się streszczali, jeśli chcą. Żeby później nie było marudzenia, że zwycięzcy zostali ogłoszeni wolą mniejszości... Nie głosujesz = zgadzasz się z głosującymi