Dario Marianelli - Jane Eyre
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Dario Marianelli - Jane Eyre
Filmowo. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciekawa i na pewno godna pod dyskusję to teza. Może nawet nadawałaby się na temat pracy doktorskiej 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak z ciekawości z lekką nutą złośliwości i sarkazmu: Czy ktoś z Was jeszcze wraca do tego score'u, gdyż np. ja (chociaż wiadomo, że jestem ignorantem
) zupełnie zapomniałem tę muzykę. 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wawrzyniec daruj sobie te uszczypliwościWawrzyniec pisze:Tak z ciekawości z lekką nutą złośliwości i sarkazmu: Czy ktoś z Was jeszcze wraca do tego score'u, gdyż np. ja (chociaż wiadomo, że jestem ignorantem) zupełnie zapomniałem tę muzykę.

Też wczoraj słuchałem i choć nowy Doyle lepszy, to Marianelli trzyma się dzielnie...Wawrzyniec pisze:Tak z ciekawości z lekką nutą złośliwości i sarkazmu: Czy ktoś z Was jeszcze wraca do tego score'u, gdyż np. ja (chociaż wiadomo, że jestem ignorantem) zupełnie zapomniałem tę muzykę.

Za wcześnie na takie osądy Wawrzek - spytaj za rok.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra 11 Kwietynia 2012 roku zapytam, raz jeszcze o ten score i wtedy się okaże, wtedy się wiele okaże. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I o "Incepcję" zapytaj... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to nie muszę pytać, gdyż ja i tak słucham ten score na okrągło i to nawet kiedy niedługo minie rok od premiery filmu i muzyki
A to właśnie świadczy o poziomie muzyki.
I dlatego też jestem tylko ciekaw czy za rok dalej będziecie zachwyceni tym scorem, tak jak ja dalej po roku zachwycony jestem "Inception", czego Wam oczywiście życzę w przypadku "Jane Eyre", czy też "Ghost Writera".

I dlatego też jestem tylko ciekaw czy za rok dalej będziecie zachwyceni tym scorem, tak jak ja dalej po roku zachwycony jestem "Inception", czego Wam oczywiście życzę w przypadku "Jane Eyre", czy też "Ghost Writera".

Tylko, że od Ghost Writera minęło już więcej jak rok i dalej się o nim mówi, pisze, dyskutuje, dalej robi wrażenie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty, Ty... A reszta świata, egocentryku?Wawrzyniec pisze:O to nie muszę pytać, gdyż ja i tak słucham ten score na okrągło i to nawet kiedy niedługo minie rok od premiery filmu i muzykiA to właśnie świadczy o poziomie muzyki.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
A Ty Koper słuchasz Incepcji po roku od premiery?