Chodziło o JNHWojtek pisze:Templar nie napisał, że Shore. Może chodziło o JNH? Zresztą jedyne, co Shore'a jest popularne to LOTRy.
HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
-
Templar
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ech tylko z takim podejściem to...
Dlaczego cała dyskusja sprowadza się do powiedzenia, że my faceci to oglądamy super filmy i słuchamy dobrą muzykę, a dziewczyny to tylko komedie romantyczne i Justina Biebera.
Oczywiście ja znam dziewczyny, które znają trochę filmówkę, ale pewnie już by nie pasowały do naszego obrazu, gdyż filmówka nie jest na pierwszym miejscu.
Ja się zresztą nie dziwię, że nie ma dziewczyn na forum. Zważywszy, że rzeczywiście dziewczyny lubią Zimmera, to już wiem jakby taka użytkowniczka została przywitana:
"Kolejna co tylko Zimmera słucha". "Fanboj" "A nie znasz Briana, czy Barry;ego? EPIC FAIL", "Ech to dzisiejsze pokolenie, tylko Zimmer, a co z Ennio i Basilem" "To nie muzyka filmowa to McScore" "Zwracaj uwagę na kontrapunkty". "Muzykę która słuchasz truno nazwać filmową i jest taka generic" "A co sądzisz o nowym wydaniu 'Conana'?".
Chociaż może byście jej tak nie wystraszyli. Zważywszy, że nawet ostatnio Marek ze względu na kobiece towarzystwo polecał "Tron: Legacy".

Ja się zresztą nie dziwię, że nie ma dziewczyn na forum. Zważywszy, że rzeczywiście dziewczyny lubią Zimmera, to już wiem jakby taka użytkowniczka została przywitana:
"Kolejna co tylko Zimmera słucha". "Fanboj" "A nie znasz Briana, czy Barry;ego? EPIC FAIL", "Ech to dzisiejsze pokolenie, tylko Zimmer, a co z Ennio i Basilem" "To nie muzyka filmowa to McScore" "Zwracaj uwagę na kontrapunkty". "Muzykę która słuchasz truno nazwać filmową i jest taka generic" "A co sądzisz o nowym wydaniu 'Conana'?".
Chociaż może byście jej tak nie wystraszyli. Zważywszy, że nawet ostatnio Marek ze względu na kobiece towarzystwo polecał "Tron: Legacy".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Bo niestety tak jest w większości przypadkówWawrzyniec pisze:Ech tylko z takim podejściem to...Dlaczego cała dyskusja sprowadza się do powiedzenia, że my faceci to oglądamy super filmy i słuchamy dobrą muzykę, a dziewczyny to tylko komedie romantyczne i Justina Biebera.
Nie pierdol, jakby tu sie pojawiła laska, to tutaj połowa z radości by zachwalała jej gust, nawet jakby słuchała RaminaWawrzyniec pisze:Ja się zresztą nie dziwię, że nie ma dziewczyn na forum. Zważywszy, że rzeczywiście dziewczyny lubią Zimmera, to już wiem jakby taka użytkowniczka została przywitana:
"Kolejna co tylko Zimmera słucha". "Fanboj" "A nie znasz Briana, czy Barry;ego? EPIC FAIL", "Ech to dzisiejsze pokolenie, tylko Zimmer, a co z Ennio i Basilem" "To nie muzyka filmowa to McScore" "Zwracaj uwagę na kontrapunkty". "Muzykę która słuchasz truno nazwać filmową i jest taka generic" "A co sądzisz o nowym wydaniu 'Conana'?".![]()
![]()
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Templar
I nagle wszyscy staliby się fanbojami Ramina, znającymi całą jego dyskografię na pamięćWojtek pisze:Nie pierdol, jakby tu sie pojawiła laska, to tutaj połowa z radości by zachwalała jej gust, nawet jakby słuchała Ramina
- Wojteł
- John Williams
Pfff, a co to za problem, ja już teraz mogę podac całą:
Iron Man, Games of Thrones, the Darkest Hour
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To Tyler Bates.Wojtek pisze:Pfff, a co to za problem, ja już teraz mogę podac całą:
- Wojteł
- John Williams
A co róznica, to są takie lamy, że to nikt nie pozna różnicy. Poza tym Ramin tez chyba robił coś z Hour w tytule, nie? 
- Wojteł
- John Williams
Jaki fail, większym failem jest tak dobrze znać filmografię tych kupomejkerów, żeby mnie z pamięci poprawiać 
-
Templar
Trudno oceniać kogoś nie znając jego dokonań 
- Wojteł
- John Williams
Znanie tych scorów to jedno, tak dobra pamięć o nich to drugie
Poza tym w przypadku tych dwóch panów, każdy, kto słyszał jakieś 3 ich scory wie, czego może się spodziewać, bo oni jakoś nie rozwijają brzmienia, ani nie zaskakują nowymi pomysłami 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale w tym co piszecie coś jest na rzeczy. Jak wspomniałem, wystarczy obecność kobiety i Marek Łach, ten Marek Łach poleca score z RCP
Hello
Pomyślcie jak fajnie by się tutaj zrobiło. I pomyślcie kto byłby guru tych wszystkich pań? Ten kto w 4 miesiące ponad 300 razy przesłuchał "Imagine the Fire".

Marek Łach pisze:to może w tych klimatach "TRON: Legacy" Daft Punku - podobna stylistycznie muzyka i jeszcze niedawno bardzo modna.

- Wojteł
- John Williams
I tak Ci daleko do Templara, bo on jest już chyba w stanie z pamięci odtworzyć każdą milisekundę Momabassy. Może by wyrwał jakąś laskę, nucąc jej w nocy pod oknem ten jakże romantyczny kawałek? 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Przegrałem kiedyś 10-letniej dziewczynce Kung Fu Pandę i Incepcję. Dlaczego Incepcję? Bo uwielbia Mombasę.
A Pandę (pierwszą) bardzo lubi i nawet puściła, jak u niej byłem.
A Pandę (pierwszą) bardzo lubi i nawet puściła, jak u niej byłem.