HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Templar

Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)

#1231 Post autor: Templar » ndz lis 25, 2012 01:12 am

Wojtek pisze:Templar nie napisał, że Shore. Może chodziło o JNH? Zresztą jedyne, co Shore'a jest popularne to LOTRy.
Chodziło o JNH :) Ale kiedyś widziałem jakąś kobietę słuchającą Shore'a, co prawda w większości LotRy, ale były też inne albumy :P I nie, to nie był Danielos :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1232 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:13 am

:mrgreen:
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1233 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 25, 2012 01:20 am

Ech tylko z takim podejściem to... :roll: Dlaczego cała dyskusja sprowadza się do powiedzenia, że my faceci to oglądamy super filmy i słuchamy dobrą muzykę, a dziewczyny to tylko komedie romantyczne i Justina Biebera. :roll: Oczywiście ja znam dziewczyny, które znają trochę filmówkę, ale pewnie już by nie pasowały do naszego obrazu, gdyż filmówka nie jest na pierwszym miejscu.

Ja się zresztą nie dziwię, że nie ma dziewczyn na forum. Zważywszy, że rzeczywiście dziewczyny lubią Zimmera, to już wiem jakby taka użytkowniczka została przywitana:

"Kolejna co tylko Zimmera słucha". "Fanboj" "A nie znasz Briana, czy Barry;ego? EPIC FAIL", "Ech to dzisiejsze pokolenie, tylko Zimmer, a co z Ennio i Basilem" "To nie muzyka filmowa to McScore" "Zwracaj uwagę na kontrapunkty". "Muzykę która słuchasz truno nazwać filmową i jest taka generic" "A co sądzisz o nowym wydaniu 'Conana'?". :roll: :mrgreen:

Chociaż może byście jej tak nie wystraszyli. Zważywszy, że nawet ostatnio Marek ze względu na kobiece towarzystwo polecał "Tron: Legacy". :P :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1234 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:23 am

Wawrzyniec pisze:Ech tylko z takim podejściem to... :roll: Dlaczego cała dyskusja sprowadza się do powiedzenia, że my faceci to oglądamy super filmy i słuchamy dobrą muzykę, a dziewczyny to tylko komedie romantyczne i Justina Biebera.
Bo niestety tak jest w większości przypadków :P
Wawrzyniec pisze:Ja się zresztą nie dziwię, że nie ma dziewczyn na forum. Zważywszy, że rzeczywiście dziewczyny lubią Zimmera, to już wiem jakby taka użytkowniczka została przywitana:

"Kolejna co tylko Zimmera słucha". "Fanboj" "A nie znasz Briana, czy Barry;ego? EPIC FAIL", "Ech to dzisiejsze pokolenie, tylko Zimmer, a co z Ennio i Basilem" "To nie muzyka filmowa to McScore" "Zwracaj uwagę na kontrapunkty". "Muzykę która słuchasz truno nazwać filmową i jest taka generic" "A co sądzisz o nowym wydaniu 'Conana'?". :roll: :mrgreen:
Nie pierdol, jakby tu sie pojawiła laska, to tutaj połowa z radości by zachwalała jej gust, nawet jakby słuchała Ramina :mrgreen: Miałaby respekt jak studentka psychologii w akademiku polibudy, nie pamiętasz jakie pajacowanie było, jak Ewelina zawitała na forum? :P Ale ją Dziekan z Bladem spłoszyli swoją nadgorliwością i już się nie pokazuje :(

Templar

#1235 Post autor: Templar » ndz lis 25, 2012 01:26 am

Wojtek pisze:Nie pierdol, jakby tu sie pojawiła laska, to tutaj połowa z radości by zachwalała jej gust, nawet jakby słuchała Ramina :mrgreen:
I nagle wszyscy staliby się fanbojami Ramina, znającymi całą jego dyskografię na pamięć :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1236 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:27 am

Pfff, a co to za problem, ja już teraz mogę podac całą:

Iron Man, Games of Thrones, the Darkest Hour :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1237 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 25, 2012 01:28 am

Wojtek pisze:Pfff, a co to za problem, ja już teraz mogę podac całą:

Iron Man, Games of Thrones, the Darkest Hour :mrgreen:
To Tyler Bates. :roll:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1238 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:28 am

A co róznica, to są takie lamy, że to nikt nie pozna różnicy. Poza tym Ramin tez chyba robił coś z Hour w tytule, nie? :P

Templar

#1239 Post autor: Templar » ndz lis 25, 2012 01:29 am

Wojtek fail :mrgreen: I już -1 pkt u laski :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1240 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:30 am

Jaki fail, większym failem jest tak dobrze znać filmografię tych kupomejkerów, żeby mnie z pamięci poprawiać :P

Templar

#1241 Post autor: Templar » ndz lis 25, 2012 01:32 am

Trudno oceniać kogoś nie znając jego dokonań :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1242 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:34 am

Znanie tych scorów to jedno, tak dobra pamięć o nich to drugie :P Poza tym w przypadku tych dwóch panów, każdy, kto słyszał jakieś 3 ich scory wie, czego może się spodziewać, bo oni jakoś nie rozwijają brzmienia, ani nie zaskakują nowymi pomysłami :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1243 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 25, 2012 01:35 am

Ale w tym co piszecie coś jest na rzeczy. Jak wspomniałem, wystarczy obecność kobiety i Marek Łach, ten Marek Łach poleca score z RCP :shock:
Marek Łach pisze:to może w tych klimatach "TRON: Legacy" Daft Punku - podobna stylistycznie muzyka i jeszcze niedawno bardzo modna.
:shock: Hello :P Pomyślcie jak fajnie by się tutaj zrobiło. I pomyślcie kto byłby guru tych wszystkich pań? Ten kto w 4 miesiące ponad 300 razy przesłuchał "Imagine the Fire". 8) :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1244 Post autor: Wojteł » ndz lis 25, 2012 01:38 am

I tak Ci daleko do Templara, bo on jest już chyba w stanie z pamięci odtworzyć każdą milisekundę Momabassy. Może by wyrwał jakąś laskę, nucąc jej w nocy pod oknem ten jakże romantyczny kawałek? :D

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#1245 Post autor: Paweł Stroiński » ndz lis 25, 2012 01:42 am

Przegrałem kiedyś 10-letniej dziewczynce Kung Fu Pandę i Incepcję. Dlaczego Incepcję? Bo uwielbia Mombasę.

A Pandę (pierwszą) bardzo lubi i nawet puściła, jak u niej byłem.

ODPOWIEDZ