Widząc klipy, zapowiada się bajka do lat 8, więc wcale mnie ten dubbing nie dziwi.hp_gof pisze:Przepraszam za wyrażenie, ale:
O JA PIERDOLĘ, BĘDZIE WERSJA Z DUBBINGIEM, NIE WIERZĘ!!!![]()
![]()
![]()
http://www.cinema-city.pl/index.php?mod ... 7&cid=1080
Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
-
hp_gof
No dobra, bajka bajką, ale jak to sobie wyobrażacie w praktyce?
Bogu dzięki jest szeroki wybór wersji:
2D dubbing
2D napisy
3D dubbing
3D napisy
3D 48 HFR napisy
3D IMAX
Bogu dzięki jest szeroki wybór wersji:
2D dubbing
2D napisy
3D dubbing
3D napisy
3D 48 HFR napisy
3D IMAX
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Producenci liczą, że wybierzesz się na każdą wersję, aby przekonać się, która jest najlepsza. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
No szczerze mówiąc jestem ciekaw 48 HFR, ale idę tylko raz do IMAX 
Ale nadal nie mogę sobie wyobrazić polskiego dubbingu Golluma
Na pewno ktoś to wrzuci na youtube'a, nie ma opcji 
Ale nadal nie mogę sobie wyobrazić polskiego dubbingu Golluma
-
hp_gof
Wg stopklatki tytuł drugiej części to "Hobbit. Samotna Góra".
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=92974
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=92974
Adam pisze:Jackson zaczyna latać po mediach i tłumaczyć że robienie z tego 3 filmów było niby serio niezbędne
Wawrzyniec pisze:Oczywiście.![]()

BTW, to pierwsza oficjalna fota z drugiej części.
Na chwilę obecną wypowiem się - oczywiście
- o piosence Finna w wersji rozszerzonej. Zawód bo praktycznie niczym się nie różni od zwykłej - to rozszerzenie to dodanie na dwie ostatnie minuty samej muzyki. Nie jestem w stanie zrozumieć po co te harcerskie przyśpiewki dali ogólnie do tego songu. Mogli zrobić dwie wersje w tym bez nich - i była by przepiękna ballada. Te chórki nie są złe, ale psują klimat tego kawałka i mógłby być jeszcze lepszy. Tak niestety to tylko dobra piosenka. A mogła by być genialna. Szkoda
Reszta - o scorze - szerzej za parę dni, ale całościowo rozszerzony album szału nie robi, a raczej nuży. Prawdopodobnie zawód. 2 połowa drugiej płyty chyba najfajniejsza z całego scoru, nie licząc początku pierwszej. Zwykłej edycji słuchać nie zamierzam. Wczoraj przyszedł do mnie album rozszerzony i męczę go od tamtej pory - jest pięknie wydany w digipaku. Mamy w nim rozszerzony linear notes Douga Adamsa, oraz słowa piosenek i sporo fot. Stylizacja designu na complity z LOTRów.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A jest dużo fotek z filmu w rozszerzonym wydaniu?, moje zamówienie już jedzie do Empiku 
z tego co już słuchałem, jest trochę rzeczy na plus, zyskuje najnudniejszy utwór na albumie, czyli " The White Council ", traci jednak piosenka ( po co ta muzyczka po jej końcu? ) oraz " Roast Mutton ", z którego znika świetny fragment z muzą z pieśni Krasnoludów .... wielki minus ...
z tego co już słuchałem, jest trochę rzeczy na plus, zyskuje najnudniejszy utwór na albumie, czyli " The White Council ", traci jednak piosenka ( po co ta muzyczka po jej końcu? ) oraz " Roast Mutton ", z którego znika świetny fragment z muzą z pieśni Krasnoludów .... wielki minus ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Właśnie zakupiłem swój egzemplarz - cóż, wydanie ujdzie ale znacznie ustępuje, np. pierwszej " Narnii ", tam to jest lepiej wydane, jest sporo zdjęć z filmu i dostęp do płyt jest ok - tutaj, ciężko jest wyjąć płytę z przegródki, opakowanie jest dosyć miękkie a sama książeczka, choć gruba, zawiera przede wszystkim fotki z sesji nagraniowej a ja liczyłem na więcej fot z filmu 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
wymęczyłem się i przesłuchałem, nawet parę numerów tam ujdzie, ale jedynka za oryginalności jak psu buda się należy, nic to, poczekamy aż będzie dostępne po dwie dychy to się kupi kolejny łapacz kurzu na półeczkę