HANS ZIMMER - JAMES BOND: NO TIME TO DIE (2021)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: HANS ZIMMER - NO TIME TO DIE (2020)
Ale tych premier nie ma dlatego, że z powodu obostrzeń producenci moga stracić a film może się nie zwrócić. Gdyby można było zapełnić cała salę z jakimiś tam środkami ostrożności, to premiery by były, taki "Tenet" musi zarobić 800 milionów żeby się zwrócić a 50% obłożenia sal nie gwarantuje takich przychodów.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

no dokładnie - nie ma premier, bo są obostrzenia. obostrzeń nie będzie, czyli jak pandemia się skończy i wtedy premiery wrócą ze zdwojoną siłą, a ludzie pozbawieni nowości od wielu msc zaczną chodzić do kin.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jeżeli te kina się jeszcze ostaną a ceny biletów nie wyj***ią w kosmos 

to pisałem na poprzedniej stronie - rynek nie lubi próżni, bogaci biznesy szybko odkupią. a ceny? pamiętam jak biadolili, że w weekend ceny w pl kinach to 3 dychy, a kiedyś było 15 zł i co ? i też miał nikt nie chodzić i nie płacić 28 zł, a z roku na rok polskie biedne społeczeństwo coraz bardziej szturmowało kina, bijąc kolejne dziesiątki milionów sprzedanych biletów. a czy ceny biletów podrożeją? są takie filmy na które czekam, na które chętnie zapłacę i potrójność biletu - i wiem że nie tylko ja
oczywiście w dłuższej perspektywie to by się portfelowi nie sprawdziło, ALE filmów będzie mniej i przestaną wreszcie kręcić jakieś kolejne gówna z Brucem Willisem itp - tym samym będzie można dać ciut więcej za bilety, bo będzie mniejszy wybór.

NO CD = NO SALE
Adam pisze: ↑pn lip 27, 2020 11:34 amCzytam Twoje posty i Ty chyba dalej nie rozumiesz, że to nie jest decyzja i wina kin, że są dalej zamknięte, ale tego, że wytwórnie nic nie chcą do tych kin wprowadzać, więc właściciele kin nie mają co grać i dlatego się nie otwierają. Oni błagają o premiery, których im wytwórnie nie chcą dawać.Arthur.Flowerkis pisze: ↑pn lip 27, 2020 10:56 amze wszystko w USA działa, a kina jakoś bezsensownie zamknięte.
Właśnie w tym problem błędnego koła. Bezsensownie zamknięte (jacyś widzowie zawsze by się znaleźli, by dać ten marny grosz do kasy) przez (nie do końca) sensowne decyzje wytwórni, które nie chcą stracić zysku. Tracąc kina, mogą za to stracić zyski. Trzeba dystrybucji hybrydowej (kina i VOD), ale i tu nie każdy chce - Nolan ma swoje wartości (co szanuje). I kolejny problem: wartości czy konieczność? Potem trzeba zbawcy, który wykupi upadające duże sieci.
Raczej nic nowego już nie napisałem, trzeba tylko czekać i obserwować jak będzie, bo może nie bezie tak, jak się sądzi, że będzie.
Dystrybutor filmu w polsce chwali się plakatem i zapowiada nawet nowy zwiastun na czwartek. Ciekawe tylko czy film trafi do tych kin
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500

https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500
Wątpię. Przełożo, tym bardziej że Tenet zaliczy zara spadki, a jeszcze mu Mulan wejdzie w konkurencje.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No ja bym się z tymi spadkami nie wyrywał. Widać po tym tytule że widzowie stopniowo przekonują się do powrotu do kin, a Mulan nie będzie żadną konkurencją. Nie ten target.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
The name is Zimmer, Hans Zimmer. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
jeśli muza z trailera to score, to już się o score nie boję 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie, tym scorem Hans pozamiata Ludwiga, tak jak pokojówka zamiata kurz w hotelu. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Brzmi jak generyczny score do Bonda 

"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049