...oczywiście te Williamsa.

Mówisz o tym nudnym i nijakim temaciku dla samego parku?hp_gof pisze:Piękny motyw główny (Majkela, nie Dżona)No i cóż więcej mogę powiedzieć... Właściwie to nic, trochę to po mnie spływa jak po kaczce, może wrócę raz czy dwa do głównego motywu i już.
hp_gof pisze:O dziwo muza Majkela była nieźle wyeksponowana [...] szczerze mówiąc można by ją podłożyć pod milion innych obrazków i też by było okScore nie zrósł się z tym filmem, mam takie wrażenie.
Jaką zatem muzykę proponujesz do "w miarę panoramicznych kadrów i ujęć lasów" w serii Jurassic Park. Rozumiem, że mógł tam istnieć tylko Williams? Bo nie rozumiem trochę tych utyskiwań, chyba dla samego utyskiwania...Wojtek pisze:Może i tak, ale mógłbyś go podłożyć do dowolnego filmu z jakimś w miarę panoramicznym kadrem albo ładnymi ujęciami lasów i działałby identycznie
Powiem szczerze, że i ja się tego nie spodziewałemKaonashi pisze:Te tematy od Giacchino to są tak słabe, że głowa boli i Godzilla naprawdę lepiej wypada. Nie myślałem, że kiedyś będę bronił Godzilli od Ola swoją drogą.
Ja już się na temat tematów Giacchino wypowiadałem - ten raptorów jest fajny, ten ingenu jeszcze lepszy, ale główny jest nijaki i dowolny wykształcony rzemieślnik byłby w stanie to napisać do dowolnego filmu z ładnymi widoczkami. Ani magii to nie ma, ani nie chwyta za serce, ot, po prostu sobie jestTomek pisze:Jaką zatem muzykę proponujesz do "w miarę panoramicznych kadrów i ujęć lasów" w serii Jurassic Park. Rozumiem, że mógł tam istnieć tylko Williams? Bo nie rozumiem trochę tych utyskiwań, chyba dla samego utyskiwania...Wojtek pisze:Może i tak, ale mógłbyś go podłożyć do dowolnego filmu z jakimś w miarę panoramicznym kadrem albo ładnymi ujęciami lasów i działałby identycznie
Jestem przyzwyczajony do tutejszych malkontentów, którym nic się nie podoba i jak się coś trafi to potrafią dorzucić do kotła, a z drugiej strony jak już coś od niepożądanego gracza wyjdzie w porządku, to zazwyczaj jest już tylko ciszaAczkolwiek nie będę atakował Mystery'ego, bo w jego opiniach widzę siebie sprzed roku, tylko że różnica jest taka, że aż tyle hejtu na Majkela nie spływa co na Olka