Paweł Stroiński pisze:Też sądzę, że temu score'owi dość daleko do Incepcji, ale tematycznie, tak, zgodzę się z Mysterem.
Czyżby
Rzeczywiście na zachodzie mają ludziska problem przy spotkaniu z Geniuszem, wyciągając coraz durniejsze argumenty za działa, nawet like’a dostałem na forum do „ściągania” za swój komentarz łamaną angielszczyzną do tych płaczków, nie wiedziałem, że tam mają lajki

Nic to, film zwrócił się zanim wszedł do kin na licencjach, przedsprzedaż biletów najlepsza w tym roku, muza opisowa jak za starych dobrych czasów, będzie się działo

a jak już ma tu być merytoryczna dyskusja, to niech koledzy malkontenci wypisują te kiepskie kawałki w ich mniemaniu, będzie łatwiej, choć ja już chyba takich nie znajduję
ps. nie wiem tylko gdzie upchać płytę na półce, przyszły do mnie ostatnio Obrazki z Wystawy w wykonaniu Emerson, Lake and Palmer (za piątkę z allegro), spokojnie mógłbym postawić obok tego nawiedzonego klasyką progressive rocka w sumie
Mystery pisze:Ależ pocieszny score

Kto by pomyślał, że Hans na stare lata pobawi się w aż takiego tematyka i sprawi taki tematyczny score, którym jak dla mnie zawstydził zarówno TDKR jak i Incepcje. Wszystkie główne melodie mi się tu podobają i bardzo ciekawym jak będą one pasować do tego filmu, bo na chwilę obecną jakoś ciężko mi sobie wyobrazić lecącego supermana w rytm "Filght" czy Zoda opisywanego muzycznie tematem "I Will Find Him". Wad jest co nie miara, brzmienie, oryginalność, action score, bla, bla, bla i nie chce mi się nad nimi rozwodzić, bo jakoś mało mnie one w tym przypadku obchodzą i cieszę się tym co Zimmer tu sprezentował, bo tylko on mógł zrobić score do Supermana w takim stylu i tu za odwagę i dobrze wcielony w życie plan należą się brawa, ale o tym czy odniósł sukces powie się dopiero po wizycie w kinie. Jak na razie MOS detronizuje w moim topie 2013 "Into Darkness" i wskakuje pierwsze miejsce (przynajmniej do czasu, kiedy wyjdzie deluxe Star Treka

).
PS. Szkoda, że druga część "Flight" jest taka krótka, i szkoda, że ten motyw nie doczekał się bogatszego rozwinięcia jakiego doczekał się chociażby temat w "What Are You Going To Do When You Are Not Saving the World?"