OK, nie podoba mi się utwór, gdyż elektronika brzmi kiczowato i w filmie wypada to dziwacznie. Niech tak będzie, ja zdania nie zamierzam zmierzać, gdyż jestem co do swoich racji przekonany.
Jerry Goldsmith - Mulan
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jerry Goldsmith - Mulan
Scheisse
Zresztą rzeczywiście byłoby dziwnie, gdyby Marek się ze mną zgadzał.
OK, nie podoba mi się utwór, gdyż elektronika brzmi kiczowato i w filmie wypada to dziwacznie. Niech tak będzie, ja zdania nie zamierzam zmierzać, gdyż jestem co do swoich racji przekonany.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ale czy na pewnoWawrzyniec pisze:Niech tak będzie, ja zdania nie zamierzam zmierzać, gdyż jestem co do swoich racji przekonany.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek, napisz sobie w tagach tej mp3 jako autora "Lorne Balfe" i od razu Ci się utworek spodoba. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oho, teraz to widzę będzie się ze mnie starało fanboya Balfe zrobić. Mimo, że nigdzie nie zaznaczyłem, abym nim był.
Jak wspomniałem, nie ma argumentów to zaczynają się złośliwości.
Jak wspomniałem, nie ma argumentów to zaczynają się złośliwości.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wrong. Ja jestem złośliwy niezależnie od tego czy są argumenty, czy nie. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński