Zachowujesz się dokładnie tak samo jak on w temacie Man of Steel.Wawrzyniec pisze:Już nie rób ze mnie Agenta.
Owszem.Wawrzyniec pisze:Koper a słuchałeś w ogóle tej piosenki? Prawda, że bardzo bardzo fajna?
Zachowujesz się dokładnie tak samo jak on w temacie Man of Steel.Wawrzyniec pisze:Już nie rób ze mnie Agenta.
Owszem.Wawrzyniec pisze:Koper a słuchałeś w ogóle tej piosenki? Prawda, że bardzo bardzo fajna?
Już nie przesadzaj, on prowokuje, a ja na poważnie się jaram. I mam ku temu podstawy: znam dwa utwory i oba mi się szalenie podobają. Zresztą znam też bardzo dobrze ostatni album M83.Koper pisze:Zachowujesz się dokładnie tak samo jak on w temacie Man of Steel.Wawrzyniec pisze:Już nie rób ze mnie Agenta.
Myślę, że on też się "jara".Wawrzyniec pisze:Już nie przesadzaj, on prowokuje, a ja na poważnie się jaram.
No to się trochę myliszWawrzyniec pisze:Tyle, że trochę szkoda, że po za mną i może Mysterym, mało kogo obchodzi ten soundtrack.
Ale ja nawet coś tam napisałem na poprzedniej stronie, to mam codziennie dawać jakiś post?Koper pisze:Wawrzek uznaje tylko wpisywanie "czekam na sample", "nie mogę się doczekać", "ale się jaram" za przejaw zainteresowania.
Adam pisze:gdyby Tom był 20 cm wyższy i nie miał już w cv sporo określonych filmów to mógłby teraz grać Bonda. rzekłem
Najwyraźniej tak. Nie można być gorszym od Agenta w temacie "Man of Steel".Templar pisze:Ale ja nawet coś tam napisałem na poprzedniej stronie, to mam codziennie dawać jakiś post?