Wrath of the Titans - Javier Navarrete
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
Bond podał na fsm że taki badziew, że wydają tylko mp3 i cd-r 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ha, ha ha. W zeszłym roku "Soul Surfer" i "Priest" nie doczekali się porządnego wydania co nijak się miało z samym poziomem tych score'ów. Ja jestem dobrej myśli i te sample w ogóle mnie nie odstraszyły.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dokładnie, już nie mogę się doczekać końcowego remixaWawrzyniec pisze:Ha, ha ha. W zeszłym roku "Soul Surfer" i "Priest" nie doczekali się porządnego wydania co nijak się miało z samym poziomem tych score'ów. Ja jestem dobrej myśli i te sample w ogóle mnie nie odstraszyły.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tych sampli ten remix wcale nie brzmiał źle. A po za tym Mystery to chyba na poważnie napisał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
score już na itunes - długość przeraża
- i jak mówił Bond, wydanie tylko cd-r:
01. Wrath Of The Titans (02:15)
02. Humans Stopped Praying (04:10)
03. Zeus In The Underworld (04:02)
04. Attack Of The Chimera (04:10)
05. Son Of Zeus (05:19)
06. Pegasus (02:59)
07. Andromeda (06:12)
08. Cyclops (05:04)
09. The Orb (06:44)
10. Ares Fights (03:15)
11. Perseus In The Labyrinth (06:23)
12. Escape From Tartarus (04:17)
13. To The Battle (04:33)
14. Brother Ares (04:22)
15. Zeus Leaves (05:33)
16. Kronos Megalos (Remix) (05:07)
Total - 74:25

01. Wrath Of The Titans (02:15)
02. Humans Stopped Praying (04:10)
03. Zeus In The Underworld (04:02)
04. Attack Of The Chimera (04:10)
05. Son Of Zeus (05:19)
06. Pegasus (02:59)
07. Andromeda (06:12)
08. Cyclops (05:04)
09. The Orb (06:44)
10. Ares Fights (03:15)
11. Perseus In The Labyrinth (06:23)
12. Escape From Tartarus (04:17)
13. To The Battle (04:33)
14. Brother Ares (04:22)
15. Zeus Leaves (05:33)
16. Kronos Megalos (Remix) (05:07)
Total - 74:25
#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Muzyka w filmie jest niestety dość cicha, słabo ją słychać, ale wyłapałem kilka fragmentów, do których chętnie bym wrócił na płycie, choć jej długość faktycznie może odstraszać - to jest jedna z głównych bolączek dzisiejszych soundtracków: ich twórcy zbyt często zapominają, że to właśnie "mniej" znaczy często "więcej".
Jest całkiem sporo chórów, trochę etniki, brzmi to dość nowocześnie, czasem może zbyt, choć bezmyślną łupanką bym tego nie nazwał. Temat główny łapy nie urywa, ale zostaje w głowie. Wydaje mi się, że kompozytor musiał podczas tej pracy pójść na szereg kompromisów i był pod ogromną presją "pewnego brzmienia", gdyż inaczej straciłby projekt...
Reasumując - nie jest to raczej muzyka, która zrobi wielkie wrażenie na laikach, żaden Gladiator etc, ale pewnie warto dać jej szansę poza obrazem. Najwyżej szansa nie zostanie wykorzystana.
Jest całkiem sporo chórów, trochę etniki, brzmi to dość nowocześnie, czasem może zbyt, choć bezmyślną łupanką bym tego nie nazwał. Temat główny łapy nie urywa, ale zostaje w głowie. Wydaje mi się, że kompozytor musiał podczas tej pracy pójść na szereg kompromisów i był pod ogromną presją "pewnego brzmienia", gdyż inaczej straciłby projekt...
Reasumując - nie jest to raczej muzyka, która zrobi wielkie wrażenie na laikach, żaden Gladiator etc, ale pewnie warto dać jej szansę poza obrazem. Najwyżej szansa nie zostanie wykorzystana.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No jeśli mix kinowy jest cichy to na video już nic nie będzie słuchać
To nie będzie pierwszy taki przypadek w karierze Navarrete'a, najlepszy jego score, moim zdaniem, jest na home video w ogóle nie słyszalny
Oczywiście materiał z Tytanów jest już w domenie publicznej... da się tego słuchać, choć motyw przewodni jest rzeczywiście tępy

Oczywiście materiał z Tytanów jest już w domenie publicznej... da się tego słuchać, choć motyw przewodni jest rzeczywiście tępy

Przesłuchałem - jaki geniusz

Bazinga

Bazinga

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
a co to jest bazinga?
Myster słynący ze szczegółowych opisów nawet kup, teraz nie pisze nic? mam się zatem bać i standardowo tego nie puszczać nawet?

Myster słynący ze szczegółowych opisów nawet kup, teraz nie pisze nic? mam się zatem bać i standardowo tego nie puszczać nawet?

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Heh, a mi się akurat ten główny temat podoba, do takiego filmu wystarczy.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Taki tam żarcika co to jest bazinga?

Nie jest to takie złeMyster słynący ze szczegółowych opisów nawet kup, teraz nie pisze nic? mam się zatem bać i standardowo tego nie puszczać nawet?

2.5/5.0