Założę się, że Jablonsky w tym projekcie to 100% decyzja studia i garniturów (vide Iron Man, Battleship i Transformery).
RAMIN DJAWADI - PERSON OF INTEREST / RED DAWN
Re: RAMIN DJAWADI - PACIFIC RIM (2013)
To w ogóle cud, że on ten film nakręcił, bo w ostatnich latach więcej szumu wokół siebie robił kolejnymi 20-ma projektami, za które się jednocześnie zabierał i pewnie cierpliwość Hollywoodu się już też kończyła co do niego. Jak chce robić wielkie widowiska to tylko u nich, więc pewnie zgodzi się na wszystko, a jak nie to jak Koper rzekł - spadówa na stare śmieci do Meksyku robić filmy o podstarzałych wampirach 
Założę się, że Jablonsky w tym projekcie to 100% decyzja studia i garniturów (vide Iron Man, Battleship i Transformery).

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Djawadi.Tomek pisze:Założę się, że Jablonsky w tym projekcie to 100% decyzja studia i garniturów (vide Iron Man, Battleship i Transformery).
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jedno lichoWawrzyniec pisze:Djawadi.Tomek pisze:Założę się, że Jablonsky w tym projekcie to 100% decyzja studia i garniturów (vide Iron Man, Battleship i Transformery).
A Del Toro w wywiadzie przyznał, że jest wielkim fanem Prison Breaka i roboty jaką odwalił tam Djawadi, toteż możemy się niejako spodziewać, jak Pacific Rim będzie brzmiał...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A właśnie, że nie.Mystery Man pisze:Jedno lichoWawrzyniec pisze:Djawadi.Tomek pisze:Założę się, że Jablonsky w tym projekcie to 100% decyzja studia i garniturów (vide Iron Man, Battleship i Transformery).![]()
Ja nie mam żadnych, bo zapewne będzie to muzyka utrzymana w złym smaku elektryczno-elektronicznej łupanki o co Ramin już się postaraWawrzyniec pisze:I szczerze mam pewne oczekiwania wobec "The Pacific Rim".
Re: RAMIN DJAWADI - RAD DAWN / PACIFIC RIM (2012/2013)
score Ramika z Red Dawn wychodzi 19.11.
30.10 natomaist w Varese score z serialu Person Of Interest
30.10 natomaist w Varese score z serialu Person Of Interest
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: RAMIN DJAWADI - PERSON OF INTEREST / RAD DAWN / PACIFIC
Pracowity się Djawadi zrobił, normalnie niczym Desplat w swych najlepszych czasach.
Ale mnie to nie przeszkadza i też nie mam już poczucia obciachu, ze słuchania Djawadiego jak dawniej.
Adam, obadaj sobie MoHa, to też dobry Ramin.
Adam, obadaj sobie MoHa, to też dobry Ramin.
-
Templar
Szkoda, że jakościowo to już mamy 2 przeciwieństwaWawrzyniec pisze:Pracowity się Djawadi zrobił, normalnie niczym Desplat w swych najlepszych czasach.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak ktoś jest ciekawy jak mniej więcej brzmi score do "Person of Interest" to tutaj mały przedsmak:
http://www.youtube.com/watch?v=rNrO0A0S ... re=related
Mystery, znasz ten serial?
http://www.youtube.com/watch?v=rNrO0A0S ... re=related
Mystery, znasz ten serial?
Też nie znam, ale ponoć niezły.
jak Myster i Ghostek nie znają jakiegoś serialu to wiedz że coś się dzieje
no jeszcze Templar może uratować towarzystwo 
NO CD = NO SALE