O starym nie mogłem mowić bo żem go nie słuchał

Może byłeś na kwasie, kaduk wie.Turek pisze:Ktoś od nas ?
O starym nie mogłem mowić bo żem go nie słuchał
O to już prędzejPaweł Stroiński pisze:A może mówił o Conanie...

nie chce nic mówić ale to już drugie pytanie Turka o drugi awatar w ciągu dwóch dni i drugi EPIC FAILTurek pisze:Koper kim jest ta panna z avatara ?

i nie oszukujmy się - Janka festiwal masakruje konkurencje i cały świat do niego zjeżdża, bo tam nikt się z kasą nie liczy i stąd efekty takie a nie inne. reklama i szaleństwo medialne pierwszej edycji mnie totalnie rozwaliło, to była jedna z najlepiej rozreklamowanych medialnie imprez w naszym kraju od lat - tylko OrangeFestiwal, Opener i Coke Live były na podobnym poziomie, no i Owsiak z WOŚP ale on jest bezkonkurencyjny
 i nie oszukujmy się - Janka festiwal masakruje konkurencje i cały świat do niego zjeżdża, bo tam nikt się z kasą nie liczy i stąd efekty takie a nie inne. reklama i szaleństwo medialne pierwszej edycji mnie totalnie rozwaliło, to była jedna z najlepiej rozreklamowanych medialnie imprez w naszym kraju od lat - tylko OrangeFestiwal, Opener i Coke Live były na podobnym poziomie, no i Owsiak z WOŚP ale on jest bezkonkurencyjny  bardzo żałuje że nie mogłem być na 1 edycji, taki job, i wiem że będę tego długo żałował.
 bardzo żałuje że nie mogłem być na 1 edycji, taki job, i wiem że będę tego długo żałował.No właśnie, nie będzie Festiwalu tylko jakiś tam jeden koncert.Adam pisze:będzie, wyraźnie było mówione że na niego kasa starczy, ALE w okrojonej formie, więc może skończyć się np. tylko Ablem.
 .
 .