Może komuś się trafi siedzonko blisko Newtona-Howarda, to gdzieś w przerwie lub w kuluarach zdąży się na niego rzucić

Albo w trakcie koncertu podobnie jak na "Powrocie Króla" w specjalnym namiociku będzie szansa zdobycia autografu. Swoją drogą wydaje mi się, że organizatorzy powinni wykorzystać obecność jednego z bardziej znanych kompozytorów (JNH) i zrobić większy event z nim związany. Już nie mówię o organizacji całego koncertu, ale przynajmniej jakieś spotkanko czy coś. Chyba, że nad tym jeszcze pracują i ogłoszą później. Albo boją się, że zleci się tylu fanów, że nie podołają (z Howardem Shorem jakoś podołali). Albo sam JNH nie chciał wielkiej hucpy wokół siebie i wolał se przyjechać na wycieczkę krajoznawczą po Krakowie zamiast siedzenia w miejscu i sygnowania karteczek, fotosików, okładeczek i innych bibelocików jak jakiś urzędnik przed rozwrzeszczanym tłumem

Akurat twórczości JNH aż tak dobrze nie znam, fajnie że będzie takie nazwisko, fajnie, że będą dwie suitki, ale autograf jego akurat mi niepotrzebny. Za to na Abla i Alberto się rzucę z chęcią.
PS. Wawrzyniec, Ty zdecydowałeś w końcu przy przyjeżdżasz? Generalnie proponuję, żeby może każdy kto przyjeżdża zadeklarował na co idzie, żeby było wiadomo z kim będzie okazja się spotkać

Ja idę na Iglesiasa i Wielką Galę. Przyjeżdżam w czwartek, wyjeżdżam w niedzielę po południu.