hp_gof pisze:Ej,
klipy są masakryczne...
Ja tam słyszę Batmana i Anioły i demony momentami, nic oryginalnego,
nadymane po wsze czasy, po raz setny to samo, nie przemawia to do mnie kompletnie, choć wiem, że w filmie się powinno jak zwykle dobrze sprawdzić. A pisząc ten komentarz jednocześnie czuję się winny, bo sam nie lubię jak ktoś mówi takie rzeczy o moim ulubionym kompozytorze i wtedy oburzam się, że po prostu go "nie czuje". Dlatego często jak mi się coś nie podoba, to się nie wypowiadam, ale dzisiaj widocznie trafił się gorszy dzień i muszę po kimś pojechać wprost. Po prostu Zimmer mnie już nudzi i zawodzi. No ale czekamy na całość...

To bardzo miło z Twojej strony i dziękuję, ale niestety czuję, że nie do końca napisałeś prawdę.

Aż za bardzo czuć, że napisałeś to wszystko, aby mnie pocieszyć, uspokoić i nastawić optymistycznie.
Ja tam słyszę Batmana i Anioły i demony momentami[/u], nic oryginalnego, nadymane po wsze czasy, po raz setny to samo
Oj, naprawdę tutaj to aż zbyt dobitnie dopisałeś i tak wyjaskrawiłeś, że nie dam się oszukać.
Oczywiście bardzo to doceniam i świadczy to o Twoim wysokim poziomie kultury. Widać muzyka, której słucha jest wprostproporcjonalna do Twego zachowania. Plus doceniam Twoją empatię, której tak wielu dzisiaj brakuje.
Czy będą to tylko pobożne życzenia? Przekonamy się i choć wyłapałem intencje, to mimo wszystko promyk nadziei w moim sercu udało Ci się zapalić. Uprzejmie dziękuję.
O i widzę, że ktoś mądry wreszcie usunął klipy na amazonie. W porę się skapnęli, co to za idiotyzm na tyle przed premierą je upubliczniać. Ale co już wypłynęło to wypłynęło.