Jasne, że nie z Batmana, jak Hansu nagrywa te „żywe” instrumenty to chyba każdy wieAgent pisze:Screen powyzej nie jest z sesji nagraniowej do batmana

Jasne, że nie z Batmana, jak Hansu nagrywa te „żywe” instrumenty to chyba każdy wieAgent pisze:Screen powyzej nie jest z sesji nagraniowej do batmana
kiedyśgrześ pisze:Jasne, że nie z Batmana, jak Hansu nagrywa te „żywe” instrumenty to chyba każdy wieAgent pisze:Screen powyzej nie jest z sesji nagraniowej do batmana
No, jak?kiedyśgrześ pisze:Jasne, że nie z Batmana, jak Hansu nagrywa te „żywe” instrumenty to chyba każdy wieAgent pisze:Screen powyzej nie jest z sesji nagraniowej do batmana
No i co? Łapali take’i całej orkiestry, czy nagrywali pasaże poszczególnych obsad i składali do kupy na PCecie, co by mieć więcej kontroli przy okazji uśmiercając całą akustykęPaweł Stroiński pisze:No, jak?kiedyśgrześ pisze:Jasne, że nie z Batmana, jak Hansu nagrywa te „żywe” instrumenty to chyba każdy wieAgent pisze:Screen powyzej nie jest z sesji nagraniowej do batmana
Jak ustawia mikrofony na sesjach? Jak duże orkiestry ma? Ile instrumentów obskakuje na sesji nagraniowej? Powiedz temu, który na nagraniach był, jak to naprawdę wygląda, bo może mnie oszukali.
No i co? Łapali take’i całej orkiestry, czy nagrywali pasaże poszczególnych obsad i składali do kupy na PCecie, co by mieć więcej kontroli przy okazji uśmiercając całą akustykękiedyśgrześ pisze:
No, jak?
Jak ustawia mikrofony na sesjach? Jak duże orkiestry ma? Ile instrumentów obskakuje na sesji nagraniowej? Powiedz temu, który na nagraniach był, jak to naprawdę wygląda, bo może mnie oszukali.
Paweł Stroiński pisze:MacWszystko robiono na Macach w ProTools.
Hans natomiast, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, score pisał na PC.
na pewno nie Klasyczną Trylogię Star WarsPaweł Stroiński pisze:Którzy też nagrywają na ProTools, a nie analogowo, bo taki jest standard?