Tylko dlaczego, skoro mają prawa?DanielosVK pisze: ↑wt sty 28, 2025 17:49 pmNo, nie wiem - może np. w ogóle nic bym z tym nie zrobił? Może bym spróbował stworzyć jakąś oryginalną historię, zamiast rżnąć głupa, podpinając się pod znaną franczyzę i tylko licząc hajs zbijany na idiotach? Rewolucyjne podejście, wiem.lis23 pisze: ↑wt sty 28, 2025 16:15 pmTo jak Ty byś to zrobił, nie mając praw? Co innego mógł zrobić Amazon, prócz "Hobbita" i "Władcy Pierścieni"?
Nie mam nawet pewności, czy mają prawa do Czwartej Ery, czy tylko do Trzeciej i do tego co jest w dodatkach, jak mogli nie "olać" Tolkiena, skoro nic z tym nie mogli zrobić?![]()
Może Ty Jesteś typem fana, który ogląda filmy Jacksona raz w tygodniu, ja już znam je na pamięć i rzygać mi się chce, podobnie jak w przypadku "Gladiatora", który jest ciągle powtarzany w tv ... Ja chcę czegoś nowego w tym uniwersum, zamiast ciągle żyć przeszłością i chwałą Jacksona, którego "Powrotu Króla" nie lubię do dnia dzisiejszego, nawet w wersji rozszerzonej.
Amazon idzie dalej w takie klimaty, trochę Fantasy, trochę pseudo historyczne bo jest ten serial o gladiatorach a teraz będzie takie coś:
youtu.be/GrGfIHBIVL4