JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
Jedno słowo, drogi Lisie...
Incepcja. W pewnych kwestiach (chociażby działania w filmie) bije na głowę Kod da Vinci...
Incepcja. W pewnych kwestiach (chociażby działania w filmie) bije na głowę Kod da Vinci...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Przestań krytykować Wawrzyńca za fanboyizm, skoro jesteś nie lepszym fanbojem od niego.Turek pisze:Bożesz Ty mój, Wawrzek wyluzujWawrzyniec pisze: A Hans Zimmer obniżył loty w tamtym roku, aby mieć więcej energii na ten rok.
Paweł Stroiński pisze:Przestań krytykować Wawrzyńca za fanboyizm, skoro jesteś nie lepszym fanbojem od niego.Turek pisze:Bożesz Ty mój, Wawrzek wyluzujWawrzyniec pisze: A Hans Zimmer obniżył loty w tamtym roku, aby mieć więcej energii na ten rok.
Jakie krytykowanie, przecież tym zdaniem Wawrzek sam se jaja robi

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli moja intuicja mnie nie myli, to czyni. Ale to nie dla osób, które ciągle szukają drugiego Conana czy Ben Hura 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
" Incepcja ", owszem ( choć u mnie prywatnie Kodu nie bije ) ale " jedna Incepcia wiosny nie czyni "Paweł Stroiński pisze:Jedno słowo, drogi Lisie...

Oj, zapomniałem o Howardzie, On to się w ub. roku stoczył ... pewnie pozazdrościł Hansowi

oby w tym było lepiej.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, jestem gotowy bronić swoich racji i mej opinii o Zimmerze, ale nie w temacie o Williamsie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dość ciekawe opinie, coraz częściej czytam na filmwebie opinie, że filmowi szkodzi ... zła, zbyt patetyczna muzyka Williamsa, innym razem czytam, że muzyka jest zła, bo jej prawie nie ma w filmie ...
sam już nie wiem, co Oni oglądali w kinie ...
dla mnie, jedyny naprawdę patetyczny moment, scena podkreślona jeszcze przez muzykę Williamsa, to scena orania pola, moim zdaniem, kulminacja motywu znanego z pierwszego zwiastuna nie bardzo tam pasuje, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń do działania muzyki w filmie, choć trochę jej tam mało ...
oprócz powyższej sceny zawiódł mnie brak fragmentu " No Men's Land " o którym już pisałem i zakończenie - tak, wiem, jest niezłe ale słuchając " The Homecoming " bez znajomości filmu wyobrażałem sobie, że zobaczymy napis, np. " 10 lat później " i Alberta prowadzącego jakąś stadninę, itp. a tymczasem możemy zgadywać, że wrócił on po prostu do orania pola
sam już nie wiem, co Oni oglądali w kinie ...
dla mnie, jedyny naprawdę patetyczny moment, scena podkreślona jeszcze przez muzykę Williamsa, to scena orania pola, moim zdaniem, kulminacja motywu znanego z pierwszego zwiastuna nie bardzo tam pasuje, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń do działania muzyki w filmie, choć trochę jej tam mało ...
oprócz powyższej sceny zawiódł mnie brak fragmentu " No Men's Land " o którym już pisałem i zakończenie - tak, wiem, jest niezłe ale słuchając " The Homecoming " bez znajomości filmu wyobrażałem sobie, że zobaczymy napis, np. " 10 lat później " i Alberta prowadzącego jakąś stadninę, itp. a tymczasem możemy zgadywać, że wrócił on po prostu do orania pola

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Obstawiamy, okładka będzie taka sama 

to sony, więc akurat ja bym obstawiał że może być inna 

NO CD = NO SALE
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Kiedy opublikują okładkę 

pewnie na początku lutego - z reguły jest ok 2 tyg przed.
NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
James prawie maxuje
.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''