Howard Shore - Hobbit
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Howard Shore - Hobbit
Jak nie istnieją, skoro najpierw były jednopłytówki, więc Ci " fani " najpierw musieli się z nimi zapoznać, przecież na początku nie było chyba mowy o complete?Adam pisze:ja nie wiem o czym Wy tu gadacie skoro jednopłytówki z Lotra nie istnieją przecież dla fanównie ma takiego czegoś!
sam mam podstawową wersję " Drużyny Pierścienia " i " Powrotu Króla ", " Dwie Wierze " zakupiłem na MC, nie miałem wtedy kasy na CD ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
no i to rozumiem
Special Edition u nas w cenie ok. 69 zł. Standard Edition ok. 59 zł. preordery w naszych sklepach już są na oba wydania.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No w UK też potaniało, ale ta muza z szuflady to i tak z 15 PLN warta góra 
- lis23
Tyle, że Empik nadal nie ma pre ordera na SE, tylko podstawka.Adam pisze:no i to rozumiemSpecial Edition u nas w cenie ok. 69 zł. Standard Edition ok. 59 zł. preordery w naszych sklepach już są na oba wydania.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
bo empik to g****. nie pamiętam kiedy w tym sklepie coś kupiłem.. no ale jak ktoś lubi przepłacać..
NO CD = NO SALE
- lis23
Ja kupuję na Empik.com i raczej nie przepłacam a w wielu przypadkach Empik jest pewniejszy niż inne sklepy - a muzę chcę kupić w Empiku bo mam najbliżej, nie chce mi się o tej porze roku włóczyć po MM czy Saturnie 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
W EMPIKU kupiłem chyba tylko 5 rzeczy... wszystkie to anglojęzyczne książki o historii muzyki filmowej. Te bardziej tam się opłaciło kupić niż same płyty. 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Intryguje mnie tylko, czy taki udział Planu 9 z Kosmosu, plus sporo logicznych powtórzeń z "LotRów" nie zmniejsza trochę szans na, przez wielu tutaj na forum typowaną, pewną nominację do Oscara? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Już ktoś o tym pisał, ale to prawda, że szanse na nominację maleją. Co najwyżej dla Finna za song.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
jak to mówią, każdy pr dobry: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ale=krakow
NO CD = NO SALE
Nawet nie wiedziałem, że dwóch synków Finna podśpiewuje sobie razem z nim w songu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.