No skąd by komu mogła taka myśl przyjść do głowy, doprawdy nie mam pojęciaAdam Krysiński pisze:Wawrzyniec odpocznie, znaczy jego świadomość, że niby ja go męczę, wykańczam obrażam itd
Remote Control - czyli kto zrobił co
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No ale Panowie, Wawrzyniec to się obrusza i przezywa przez pół roku że ktoś napisał "szkopy".
Jakby to było jakieś wielkie halo - makaroniarze, żabojady, polaczki, pastuchy, szkopy, jankesi, czarnuchy, żółtki i inne takie były i będą. I to wcale nie żadna oznaka rasizmu.
Za chwile dojdzie do tego że Wawrzyniec sobie wkręci film że napisałem, jak Linda w Tacie - "zabiję twoja żonę, matkę, babkę, a potem spalę Twój dom itp itd".. A Koper radził = nerwosolek i browar przed wejściem na forum, a nie stale tego earl greya - dość go w tv i na demotach
Jak ktoś jest aż dziwnie przewrażliwiony to moja wina?
Cokolwiek nie napiszę to Wawrzyniec wszędzie zwietrzy że coś w tym na niego jest , i sytuacje czasem się robią absurdalne że nie wiem o co mu chodzi
Koper parę razy chyba też zgłupiał 
Za chwile dojdzie do tego że Wawrzyniec sobie wkręci film że napisałem, jak Linda w Tacie - "zabiję twoja żonę, matkę, babkę, a potem spalę Twój dom itp itd".. A Koper radził = nerwosolek i browar przed wejściem na forum, a nie stale tego earl greya - dość go w tv i na demotach
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No tak
Może jednak niektóre naprawdę niepotrzebne dyskusje, uwagi, tematy i pytania które nic nie wnoszą, a czasami wręcz przeciwnie, odłożymy na bok? Gdyż jest to naprawdę dość ciekawy temat i darujmy już sobie tutaj niepotrzebne pytania i komentarze i skoncentrujmy Zimmerze i jego wesołej gromadzie. Tak chyba będzie lepiej. Tyle z mojej strony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, możecie mi już przypisać co chcecie. Ja też nie jestem jakimś wielkim propagatorem politycznej poprawności, każdy z nas ma swoją ciemną stronę, tylko dla samego porządku, poziomu i kultury na forum, nie musimy jej ujawniać. Proszę tylko o lekki porządek, umiar i aby wreszcie przestać robić w tym temacie offtopa niepotrzebnymi pytaniami i stwierdzeniami. Najwidoczniej znowu wymagam jakiś dziwnych rzeczy, ale spokojnie nie martwcie postaram się, aby to było ostatnie moje słowa w tej sprawie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Żydowskie nazwisko to ZimmerMAN, Hans jest Niemcem z Frankfurtu.dziekan pisze:Ja tam nie jestem specjalnie tolerancyjny,ale to nie moja wina.
Jak widze czarnucha na baletach,który obmacuje fajne dupeczki a potem sie sadzi to mnie szlag trafia.
Dobrze,że nie ma czarnuchów wśród uznanych kompozytorów filmowych
A tak z innej beczki czy ulubieniec Wawrzyńca Hans Zimmer jest żydem?
Nie jestem antysemitą,ale nazwisko choc niemieckie to jednak sporo żydów takowe posiada.(pytam z czystej ciekawości)
Co do "czarnuchów", co powiesz na Quincy'ego Jonesa i Terence'a Blancharda?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Gdy w Europie myśl muzyczna rozkwitała na salonach wiedeńskich, czarni bracia z gliny i trzciny lepianki budowali a grać to co najwyżej mogli na tam-tamach. Nie licz dziekan, że tyle lat zapaści kulturowej nagle zostanie nadrobionych. Poza tym chłopaki mają w genach gangsta rap a nie dyrygowanie chórem i orkiestrą.dziekan pisze:Ja tam nie jestem specjalnie tolerancyjny,ale to nie moja wina.
Jak widze czarnucha na baletach,który obmacuje fajne dupeczki a potem sie sadzi to mnie szlag trafia.
Dobrze,że nie ma czarnuchów wśród uznanych kompozytorów filmowych![]()