heh toś nie widział jak "nasz" Olek gra Smile
Niestety nie widziałem, a chętnie bym zobaczył lub przynajmniej posłuchał. W sumie wtedy w tamtym temacie liczyłem, że ktoś się wyłamie i pochwali swoimi zdolnościami, ale cóż...
Wawrzyniec, czyli według Ciebie wystarczy być przyzwoitym pianistą i już się człowiek nadaje do MV? Very Happy W sumie to i tak dużo, patrząc na niektórych, to miałem wrażenie, że tam już nic nie trzeba umieć. Very HappyWink
O rety, a Ty od razu musisz ironizować i być jadowity jak Bucholc po zakończeniu poprzedniej zabawy w zgadywanie utworów.

Podoba mi się jak facet gra na pianinie, szczególnie lubię sobie posłuchać "Arrival to Earth" i "Collapse and Rescue" w jego wykonaniu i od tak sobie powiedziałem, że może mógłby sie nadawać. Znowu coś źle napisałem, trudno, muzyka ani to jak gra się nie spodobało, również trudno. Mnie tam się podoba, ale wiadomo...
Ale rozumiem, że się nie nadaje, bo nie wyznaje kultu Zimmera?
Nie wiem czy nie wyznaje, ale lubi Williamsa

I chyba mogę jeszcze napisać, że wykonanie "Neverending Story" ładne, dziękuję za linka.
no proszę Smile a ja tam niektórych lubię np
Masz oczywiście na myśli aktualnych, lub byłych członków Media Ventures/Remote Control? Jak tak to jak najbardziej Cię rozumiem, przecież już nie raz pisałem, że jest tam sporo utalentowanych kompozytorów, nie wspominając już, że wielu z nich bardzo lubię, nawet tych, których muzyka oryginalnością nie grzeszy.
A ten filmik to ja oczywiście znam
P.S. O nawet nie zauważyłem, że jestem już Ennio Morricone.