John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
A czy to nie jest przypadkiem cover jakiegoś wydania po latach? Zdaje się, że wydania z 1980r. miały inne okładki (Z głową Vadera). A i te zamieszczone przez Wojtasa są o niebo lepsze od tych nowych SW, które faktycznie wygląda jak cover kompilacji Prażan. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To przecież dałem na końcu mojej wypowiedzi "Wojtek pisze:Mentalność WawrzyńcaWawrzyniec pisze:A to określenie Marka, to najmocniej przepraszam. Oczywiście dalej twierdzę, że "Mustafar" to świetna planeta i raczej dla mnie kolorowym pierdolnikiem nie jest, ale ciężko polemizować z Markiem.Wojtek pisze:Zainspirowało mnie określenie Marka Łacha, który zwykł tak zwać nowe planety z Zemsty Sithów![]()
![]()
Jest oburzony tak długo, jak się nie dowie, że w oryginale cytat należał do Marasa - wtedy to jest święte
Ale z podobnych zachowań u Dudy względem Jarka/Adama względem Tylera/ludzi ze wsi względem księdza/i wielu wielu innych to się śmieje
Ironia lvl over 9000

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Wygląda na to, że faktycznie poszli na łatwiznę i obie wersje takie będą:
https://store.universalmusic.com/starwars/
EdIT: Choć jest dopisek Please note ‘Soundtrack Cover Not Final’...
EdIT: Choć jest dopisek Please note ‘Soundtrack Cover Not Final’...
- Wojteł
- John Williams
No nie wiem, w zasadzie nie pamiętam, żebyś się wdawał kiedykolwiek w jakąś dyskusję z Markiem czy paroma innymi osobami, które mają na forum autorytet. Nawet, jeśli macie bardzo rozbieżne opinie
A wracając do okładki - szczerze, nie wiem o co ten lament. Jest prosta, tak samo jak proste są te okładki z TSB. Jak wyszła nowa okładka mrocznego widma, albo te scory z sony classical w 97, to wszyscy w płacz, że są dziecinne i pstrokate - a one i tak były dużo bardziej stonowane, niż oficjalny plakat do TFA, który wali po oczach kontrastem kolorystycznym i ma chyba dojebaną każdą postać, jaka pojawi się w tym filmie, poza Lukiem
Ogółem - szału nie ma, tragedii też nie. Za jakiś czas pewnie wydadzą to w BOXie z soundtrackami kolejnych części i dodadzą jakieś w pytę grafiki.

A wracając do okładki - szczerze, nie wiem o co ten lament. Jest prosta, tak samo jak proste są te okładki z TSB. Jak wyszła nowa okładka mrocznego widma, albo te scory z sony classical w 97, to wszyscy w płacz, że są dziecinne i pstrokate - a one i tak były dużo bardziej stonowane, niż oficjalny plakat do TFA, który wali po oczach kontrastem kolorystycznym i ma chyba dojebaną każdą postać, jaka pojawi się w tym filmie, poza Lukiem

Ogółem - szału nie ma, tragedii też nie. Za jakiś czas pewnie wydadzą to w BOXie z soundtrackami kolejnych części i dodadzą jakieś w pytę grafiki.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Marek Łach pisze:Wygląda na to, że faktycznie poszli na łatwiznę i obie wersje takie będą:
Please note ‘Soundtrack Cover Not Final’
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po pierwsze to w dzisiejszych czasach w Polsce są jeszcze jakieś "autorytety"? I w ogóle kim są te osoby, które mają na forum autorytet?Wojtek pisze:No nie wiem, w zasadzie nie pamiętam, żebyś się wdawał kiedykolwiek w jakąś dyskusję z Markiem czy paroma innymi osobami, które mają na forum autorytet. Nawet, jeśli macie bardzo rozbieżne opinie![]()
I ma się rozumieć, że nie raz polemizowałem z Markiem, o czym nawet sam on może przyznać. I nie tylko na forum, że tylko przypomnę, kiedy ja sam polemizowałem przeciwko Markowi razem z Babuchem o różnicach między kinem artystycznym, a rozrywkom. Ja sam przeciwko dwóm i do 5 rano

Czy też nawet przed rokiem, kiedy z Markiem polemizowałem odnośnie inspiracji "Goblinami" w z "Interstellar". Też wtedy z Markiem dyskutowałem, który stwierdził" "Że on wysiada i już nie może". I w sumie udało nam się dyskusję zakończyć i uważam się za moralnego jej zwycięzcę.

Proszę mi tutaj tylko nie insynuować, że ja tutaj z nikim w dyskusje nie wchodzę, ze strachu przed jego rangą. Od tego jest forum, aby dyskutować i polemizować.
- Wojteł
- John Williams
W takim razie najmocniej przepraszam 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Sama okładka spoko. Tylko nie podoba mi się czcionka dopisków na górze i na dole. A swoją drogą zastanawiam się, czemu Wawrzek nie protestował tak ostro, kiedy pojawiło się TO wydanie (poniżej) 

*Zamiast Star Wars proszę sobie wkleić InterstellarWawrzyniec pisze:Po prostu po takiej produkcji, okładka z samym napisem Star Wars* na tle kilku gwiazd wygląda równie ciekawie, co widok hałdy węgla na Śląsku.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czym się będzie różnić deluxe od standard? Będzie więcej tracków/ Może 2CD? 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Póki co to wygląda na to, że tylko opakowaniem.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Bankowo cover będzie inny. Czcionka z Williamsem jakby w Paincie wklejana. Takiego gówna Disney nie puści.

jeśli uważacie że JWFan się myli po raz pierwszy w sprawie Williamsa, czyli tej okładki, to ok
ja tam im wierzę 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
JWFan i hans-zimmer.com to strony, którym ja też zawsze wierzę. Zresztą co do ich ocen twórczości danego kompozytora, też zawsze się zgadzam 
P.S. hp_gof To porównanie nie ma związku i sensu.

P.S. hp_gof To porównanie nie ma związku i sensu.