Chociaż może będę mógł się uważać przynajmniej w pewnym sensie za eksperta od dystopii.
Miał. Z tego co kojarzę jest głównie skrzypkiem, ale robił trochę additionali, między innymi Modern Warfare 2 razem z połową mieszkańców Santa Monica, jak pamiętamy.Wawrzyniec pisze: ↑wt lip 11, 2017 12:16 pmNoah Sorota to nawet nie wiem czy nie miał jakiś powiązań z RCP, ale dawno o nim nie słyszałem. Przy czym przesłuchałem parę klipów z tego soundtracku i jakoś nie wiem, co niby jest w nim "retro"? Gdyż ja nic retro w nim nie słyszę.![]()
Nie da się ukryć.
Grafika odlotowa, to na pewno. Sam kawałek natomiast, hmmm, Riza cenię bardziej za inne rzeczy.Krzysiek pisze: Zdecydowanie wolę coś szybszegohttps://www.youtube.com/watch?v=sbmcjP1QIH8
prawie jak tematy Desplata, nie?
eee tam, to mi akurat nie przeszkadza zupełnie, wolę te archaiczne sample z lat 70. czy 80. które przynajmniej nie próbują tak bardzo udawać prawdziwej orkiestry, jak te współczesne. No i dodaje to specyficznego uroku, słyszysz to, widzisz cover i już wiesz, że masz do czynienia z autentycznym campem.
Smyczki momentami trochę jak z Chi MaiKaonashi pisze: ↑wt sie 01, 2017 20:57 pmMoże trochę nie do końca w temat (bo jednak takiej stricte retro elektroniki nie ma tu za wiele), ale tak a propos Donaggio, to jakiś czas temu brat podesłał mi bardzo fajny fragment muzyki z filmu "Palermo Mediolan pod eskortą" - jak ktoś nie słyszał, to polecam
Wszystko może prawda, ale przesłuchałem ten score (niezbyt ciekawy) i on ma tyle wspólnego z Retro-Elektroniką, co Alexandre Desplat z Death-Metalem.Paweł Stroiński pisze: ↑pn lip 31, 2017 23:01 pmMiał. Z tego co kojarzę jest głównie skrzypkiem, ale robił trochę additionali, między innymi Modern Warfare 2 razem z połową mieszkańców Santa Monica, jak pamiętamy.Wawrzyniec pisze: ↑wt lip 11, 2017 12:16 pmNoah Sorota to nawet nie wiem czy nie miał jakiś powiązań z RCP, ale dawno o nim nie słyszałem. Przy czym przesłuchałem parę klipów z tego soundtracku i jakoś nie wiem, co niby jest w nim "retro"? Gdyż ja nic retro w nim nie słyszę.![]()