Templar pisze:choć Cartera nie przebił![]()
To przebił, czy nie przebił, bo mamy tu sprzeczność.Templar pisze:Ode mnie póki co to tak 4-4,5
Słuchałeś w koło Macieju przez niemniej niz 7 godzinTemplar pisze:Przesłuchałem już z kilkanaście razy cały album
Gdzie masz sprzeczność? Cartera to oceniam tak jakoś pomiędzy 4,5-5Koper pisze:Templar pisze:choć Cartera nie przebił
To przebił, czy nie przebił, bo mamy tu sprzeczność.Templar pisze:Ode mnie póki co to tak 4-4,5
No nawet więcej, wczoraj już miałem o północy, słuchałem do 5 na okrągło, i dzisiaj od 10 znowu z przerwamiKaonashi pisze:Słuchałeś w koło Macieju przez niemniej niz 7 godzinTemplar pisze:Przesłuchałem już z kilkanaście razy cały album
Dolicz i mnieAdam pisze:zaczyna się nieudana-obrona Częstochowy przez dwóch fanbojów Gjaczina
Czyli tak naprawdę ***1/2.Templar pisze:Przesłuchałem już z kilkanaście razy cały album i ja jestem tak jak Mystery bardzo zadowolony. Giacchino ciągle w wysokiej formie, jeden z lepszych jego scorów, choć Cartera nie przebił
Och, pewnie po filmie i na Deluxe podskoczy do 5Templar pisze:Z całej płyty najbardziej podoba mi się 5 utworów: "Logos / Pranking the Natives", "Sub Prime Directive", "London Calling", "The Kronos Wartet" (rewelacyjny chór) i "Star Trek Main Theme", te utwory to sobie wiele razy powtarzałem i na pewno będę często do nich wracałOgólnie jeden z najlepiej wydanych scorów Giacchina, 44 minuty porządnego grania, bez zbędnego underscoru, dużo lepsze niż podstawowe wydanie pierwszej części
Ale na ewentualny Deluxe też czekam i z chęcią przesłucham. Ode mnie póki co to tak 4-4,5, zobaczymy jak w filmie muza się sprawuje.
to po wujuAgent pisze:Star Trek Into Darkness to solidne 3,5 - 4 dla mnie.
hp_gof pisze:Też muszę przyznać, że po podwójnym przesłuchaniu dupy mi nie urwało.
To ja nie mam więcej pytańTemplar pisze:Gdzie masz sprzeczność? Cartera to oceniam tak jakoś pomiędzy 4,5-5
A czemu? Jak mi się score spodoba to lubię słuchać go bez przerwy, aby wychwycić wszystkie smaczkiAdam pisze:cza Cię leczyć
Wszystkie pięć utworów, które wymieniłem w pierwszym poście, w głowie to najbardziej zostaje mi rewelacyjne London Calling, które już nawet coveru się doczekało jakiś czas temu, zanim jeszcze album się pojawiłAdam pisze:lepsze, srepsz.e pokaż mi papier który trak ze star treka zostaje w głowie tak jak choćby Can You Dig It, czy temat główny.
Hm, liczyłem na jednak jakąś lepszą rekomendację.Templar pisze:Lulz, przecież to (STID) jest lepsze niż IM3.
To przeczytaj mój pierwszy post, to było do Adama, który twierdzi, że niby IM3 jest dużo lepszeWawrzyniec pisze:Hm, liczyłem na jednak jakąś lepszą rekomendację.